KaRuN
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Haz 2009
- Puanı
- 0
Arkadaşlar yeni forum rütbeleri çalıştım yorumlarınızı bekliyorum. Sonuca göre çalışmaları eklerim.
Görünüm
Görünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk weremiyorum ama modern olmus
Yönetici yok
Rank sistemi karışmış gibi moderatörde de yönetim var yöneticide de Yönetim var. Problem değil Admini Yönetici yaparız.
modlarda global modlarda yöneticilerde adminlerde Yönetim görseli var onun üstünde yazıyor rütbe html olarak
Arkadaşlar bunlar kullanılacak diye bir kaide yok yaptım yorumunuza sundum olay bundan ibaret. Çalışkan üye, Demirbaş üye, İhtarlı üyede olmak zorunda değil dediğim gibi içimden geldi yaptım.
Benim beğenmediğim tek unsur, mesaj sayısına göre sanırım üyeler rütbelendirilecek, bence buna hiç gerek yok. Üyeler tek başlık altında kalsalar daha iyi olacaktır, rekabet ortamı oluşmamakta en azından, yoksa rütbe için post kasma olayı silkroadmax gibi bir ortamda da başlayacak. Gerçekten , demirbaş üye ve ihtarlı üyeye gerek yok .
Çalışkan üye
Demirbaş üye
İhtarlı üye
Yeni üye yerine
Yeni üye ve üye şeklinde iki rank olsa, ve yeni üyeden üyeye geçiş de 1 aylık bir süreden sonra gelişse? Yani yeni üye oluyor, 1 ay geçince üye oluyor. Daha mantıklı değil mi? Olabilirse?