PageMaster
Aileden
Haziran ayının sonlarında Nokia 5800 için ekran almıştım, ekran geldi telefoncuya götürdüm ekranı taktırmaya fakat gelen ekran bozuk çıktı. Satıcıya söyledim durumu satıcı beni ilgilendirmez kargoda kontrol etseydin falan dedi. Bende gittigidiyora anlattım durumu. 15 günlük cayma hakkı kapsamında ürünü yollayabileceğimi söyledi. Ürünü geri yolladım satıcıya. Bu kez satıcıya mesaj attım böyle bir hakkımın olduğunu ve parayı geri ödemesi gerektiğini. Ekran yollarım dedi. Bende zıtlaşmak için parayı geri istedim vermiyorum dedi. Gittigidiyor'a durumu anlattım ve satıcının hesabı askıya alındı. Satıcıyı tüketici hakem heyetine şikayet ettim. Kadıköyde dükkanı var satıcının. 10 gün önce karar açıklandı lehime. Şimdi asıl mevzuya giriş yapıyorum. Ürünü gittigidiyor'dan alırken abimin üzerineydi hesap ordan aldım. Taraflarda yani Hasan K. - B. Elektronik gözüküyor sitede. Fakat şikayetçi olan benim. Birinci dereceden akraba olmamıza rağmen bir problem çıkar mı? Yoksa satıcıya icra takibi başlatayım mı?
[MENTION=1]Deepblue[/MENTION]
[MENTION=1]Deepblue[/MENTION]