-ScarFace
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Kas 2010
- Puanı
- 51
msi ge70 laptop kullanıyorum pc gün en az 1-2 defa bu hatayı veriyo çözümünü bulamadım bir sürü şey yazıyo nette çaresi nedir bunun ? ekran kartı gtx 850m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekran kartı kafayı yedi ya sürekli hatalar falan kendini kilitliyo arada bazen resimler falan bozuluyo renkler degişiyobende aynı sorun var birde bendeki değiştirebilir ekrankartıydı ben onu maunel yaptım ama busefer arada bir vermeye başladı
ekran kartı kafayı yedi ya sürekli hatalar falan kendini kilitliyo arada bazen resimler falan bozuluyo renkler degişiyo
----------
bu windows 10 için combofix varmı ? bulamadım ben
ekran kartı kafayı yedi ya sürekli hatalar falan kendini kilitliyo arada bazen resimler falan bozuluyo renkler degişiyo
----------
bu windows 10 için combofix varmı ? bulamadım ben
uyumluluğu degiştirdim hepsini denedim açmıyo , dün ekran kartının bütün driverlerini falan kaldırdım sıfırdan indirip kurdum win10 uyumlu güncel driveri , geforce experience falan
Uyumluluk ayarlarını değiştir. Daha ben dün çalıştırmıştım eski emektarda win10.
Ekran kartına gelince, benim laptop MSI GE72 Apache modeli. Nvidia kullanıldığı için GeForce Experience teknolojisinden yararlanamıyorsun. Ekran kartı sürücülerini tamamen kaldır ve geforce sitesinden kendine uygun olanı indir kur, harici bir sürücü kurma çakışma yapmaz ama sistemin çalışmasını bozar.
Edit: Google'a hatayı yaz, 11.000 adet sonuç buldu. Kolay gelsin.