Merhaba,
Öncelikle konu alıntıdır onu söyliyeyim. Yeni fotoğraf'lar buldum ve bazı şeyleri paylaşmak istedim.
Buyrun konumuza geçelim ;
Gta san andreas ufo
İşte Fotoğraflar ;
sağ üstte gezegeni gördüyseniz mod olduğunu anlarsınız ama oyunu bitirince ufo görünüo diolar hee bide gece radyo dinlemeyin radyo dinlerken ufo gelio CJ nin anasının mezarına ışınlıo orayı yakın ordan hayalet çıkar
İntihar Fotoğrafçısı
Cinsiyetleri farketmio bazen erkek bazen kadın oluo...
1-Niye İntihar Ediyor? çok kopuk bsy tam yolun kenarında duruo yolu göremiyor öbür taraftaki yola yürüyor denize çullanıyor (yapay zeka)
İNTİHAR FOTOĞRAFÇISI TEZİMİN RESİMLERLE KANITI:
Birazdan tabu.
gecenın 00:00 saatınde yada 01:00 gibi bi kassabaya gıdın zombıe gorebılırsınız ama %1 gorme sans ben bızzat gordum
geceleyın ell castılo dell dıabloya gıdın oradakı mezarkıga bomba atın hayalet cıkar dıkkat oldururyor ben oldurdum
gorev yabdıgımız terkedılmı s hava alalına gıdıp arabayken radyo x acın ufo lar sızı gelıp alıor oblıvon adlı paralel gezegene gotorup cj ın olmus olan annesıyle konusturup groove streete bırakıor bunuda gordum
terkedılmıs hava lımanın bıras ılerınde 6 ceset torbası duruor buda var
geceleyın shady graek mıdır nedır unuttum oraya gıdın hayalet araba var ıcı bos ama ormanda dolasıor
ben hayalet arabayı gordum geceleyın cetemden 3 adam aldım ormanda bı hareketlılık gordum yakınına gıdıp bakıyım dedım araba gıdyordu muzık seslerı gelıordu ben radyomu kapatmıstı halbukı ve bırden bı patlama geldı koca ayak o arabayı patlattı arabanın ıcınden hayalet cıkıp bı yere kayboldu korkunc ve canım bırden yarı ya ındı ruh bana saldır mak ıstedı koca ayak tuttu kac tım o gun korkudan yatamadım...ama bunların hepsi gercek %1 olacak olaylardır...
bu kadar degıl bır magra var ve o magranın ıcıne sılahla gırınce testerılı adam sızı korkutuor cok korkutor aglacık gıbı olursunuz bı adamı alıor kesıor yıor sora sıze gelıor ben de ak 47 lı toombıs cete adamları vardı oldurduler onlara odul verdim.
catalınanın evının etraflarında geceleyın dolasırsan testerelı katıl gelır
los santos wınewood yasısının ustune cıkın ıntahar ucakları duser
wınewood yazısının arkasında evlerın ortalarında bı mezar var gece oraya gıdersenız cıglık seslerı duyarsınız
bu kadar degıl hala arastırıyoruz yenbı bı sey varmı dıe
bunlar gercek ama %1 olacak olaylardır orgınal oyunu olunlarda %100 olur
hayalet araba
Ve tekrar gittiğimde orda hiçbir şey yoktu:
Ve gidin bakın haritada yerini işaretlemiştim dedim yha ölürken onunda fotosunu alın:
Ufo Haritası Oyundan Birşeyler :
4- evet buda yine girdigim bar ile ilgili bu barın ıcınde her yerde ufo resimleri war işde fotolar
BİRTANE DAHAAA!!!!
BU gördüğünüzü kendiniz çekmek istiyorsanuzzzzz Ufo bar die bi yer var Mta da gözüküyor ordan ışınlanın ufo bara kendiniz görün
Mta Kurulumu İlk önce kurmak için Full gta san andreas gerekir tavsiyem 1.0 indirin daha iyidurr... sonra başlatın bi pok etmeyin geçin hepsinu sonra mta ya girin yavaşsa gta sa ya girin biraz oynayın sonra yeniden girin ayarları yapın eğer server seçmeye giremiyorsanız oyun full deil pok kopuk bir riptir
Cesetler
buralarda pek dolaşmayın geceleri hayalet çıkıo
Firma Bu bi çılgınlık dio ormana mıç kadar canavar koymuşlar koca ayaktan yz kat daha korkunç resimdeki hayaletlerden bile ormana gitmeyun haa(geceleri gitmeyin)
Buda area69tan bir foto
(Bu doğru değil mi bilmiyorum.)
Bir kargo uçağına girildiğinde 'Siyah giyen adamlar'
filmindeki uzaylı(mustafa topaloğlu) avcıları geliyor ve filmdeki repliklerle
saldırıyorlar.
Bir resim bulamadım
(Bu da yalan)
El Castillo del Diablo'daki kayalıklarda 6 adet mefta torbası gizli.
(bu doğru)
Ve Koca ayak haritası ve gerçek hali
Los Angeles'taki meşhur dev HOLLYWOOD yazısına atıfta bulunan Los Santos'taki VINEWOOD yazısının bulunduğu yerden intihar uçakları seyredilebiliniyor
Oyundaki tabela'ların bazılarında rakip oyunların afişleri var.
Belirli yerlerden *quot;Oblivion*quot; isimli paralel bir evrene geçiliyor.
Belirli uygulamalar sonucunda liberty city'e gidilebiliniyor.
Bide Şu Hayaletler Fake Olabilir ama siz yinede bi araştırın mezarları yakın hristiyanlık işaretine ateş edin v.b v.s vb.vs
1-Ufo yalan Area 69 da verdiğin 2. resim askeri bölgeden büyük sanandreas haritasını görebilirsiniz..
2-Ceset torbaları buda doğru..
3-Koca ayak yalan fakat ek paket ile yapabilirsin..
4-Hayalet sürüceler buda dogru..
5-İntahar ucakları buda dogrudur...
6-Rakip firmalara yönelik afişler vardır buda dogru..
7-Oblivion dogrudur Liberty City e böylelikle geçebiliyoruz..(Eğer dogru anladıysam yoksa bir fiktim yok..)
8-Cj annesinin mezarında hayalet yoktur tamamen sacmalık fake bir resimdir..
9-Evet Liberty city'e geçiş vardır dogrudur..
Libary City'e Geçme Videosu ;
<span style="font-family: Comic Sans MS;"><font color="Indigo"><font size="2"><em><strong>
Yazılar bana ait değildir. O yüzden böyle Edit 'leye bildiklerimi edit'ledim
Şimdi ise yorumlar :drunks
Öncelikle konu alıntıdır onu söyliyeyim. Yeni fotoğraf'lar buldum ve bazı şeyleri paylaşmak istedim.
Buyrun konumuza geçelim ;
Gta san andreas ufo
İşte Fotoğraflar ;
sağ üstte gezegeni gördüyseniz mod olduğunu anlarsınız ama oyunu bitirince ufo görünüo diolar hee bide gece radyo dinlemeyin radyo dinlerken ufo gelio CJ nin anasının mezarına ışınlıo orayı yakın ordan hayalet çıkar
İntihar Fotoğrafçısı
Cinsiyetleri farketmio bazen erkek bazen kadın oluo...
1-Niye İntihar Ediyor? çok kopuk bsy tam yolun kenarında duruo yolu göremiyor öbür taraftaki yola yürüyor denize çullanıyor (yapay zeka)
İNTİHAR FOTOĞRAFÇISI TEZİMİN RESİMLERLE KANITI:
Birazdan tabu.
gecenın 00:00 saatınde yada 01:00 gibi bi kassabaya gıdın zombıe gorebılırsınız ama %1 gorme sans ben bızzat gordum
geceleyın ell castılo dell dıabloya gıdın oradakı mezarkıga bomba atın hayalet cıkar dıkkat oldururyor ben oldurdum
gorev yabdıgımız terkedılmı s hava alalına gıdıp arabayken radyo x acın ufo lar sızı gelıp alıor oblıvon adlı paralel gezegene gotorup cj ın olmus olan annesıyle konusturup groove streete bırakıor bunuda gordum
terkedılmıs hava lımanın bıras ılerınde 6 ceset torbası duruor buda var
geceleyın shady graek mıdır nedır unuttum oraya gıdın hayalet araba var ıcı bos ama ormanda dolasıor
ben hayalet arabayı gordum geceleyın cetemden 3 adam aldım ormanda bı hareketlılık gordum yakınına gıdıp bakıyım dedım araba gıdyordu muzık seslerı gelıordu ben radyomu kapatmıstı halbukı ve bırden bı patlama geldı koca ayak o arabayı patlattı arabanın ıcınden hayalet cıkıp bı yere kayboldu korkunc ve canım bırden yarı ya ındı ruh bana saldır mak ıstedı koca ayak tuttu kac tım o gun korkudan yatamadım...ama bunların hepsi gercek %1 olacak olaylardır...
bu kadar degıl bır magra var ve o magranın ıcıne sılahla gırınce testerılı adam sızı korkutuor cok korkutor aglacık gıbı olursunuz bı adamı alıor kesıor yıor sora sıze gelıor ben de ak 47 lı toombıs cete adamları vardı oldurduler onlara odul verdim.
catalınanın evının etraflarında geceleyın dolasırsan testerelı katıl gelır
los santos wınewood yasısının ustune cıkın ıntahar ucakları duser
wınewood yazısının arkasında evlerın ortalarında bı mezar var gece oraya gıdersenız cıglık seslerı duyarsınız
bu kadar degıl hala arastırıyoruz yenbı bı sey varmı dıe
bunlar gercek ama %1 olacak olaylardır orgınal oyunu olunlarda %100 olur
hayalet araba
Ve tekrar gittiğimde orda hiçbir şey yoktu:
Ve gidin bakın haritada yerini işaretlemiştim dedim yha ölürken onunda fotosunu alın:
Ufo Haritası Oyundan Birşeyler :
4- evet buda yine girdigim bar ile ilgili bu barın ıcınde her yerde ufo resimleri war işde fotolar
BİRTANE DAHAAA!!!!
BU gördüğünüzü kendiniz çekmek istiyorsanuzzzzz Ufo bar die bi yer var Mta da gözüküyor ordan ışınlanın ufo bara kendiniz görün
Mta Kurulumu İlk önce kurmak için Full gta san andreas gerekir tavsiyem 1.0 indirin daha iyidurr... sonra başlatın bi pok etmeyin geçin hepsinu sonra mta ya girin yavaşsa gta sa ya girin biraz oynayın sonra yeniden girin ayarları yapın eğer server seçmeye giremiyorsanız oyun full deil pok kopuk bir riptir
Cesetler
buralarda pek dolaşmayın geceleri hayalet çıkıo
Firma Bu bi çılgınlık dio ormana mıç kadar canavar koymuşlar koca ayaktan yz kat daha korkunç resimdeki hayaletlerden bile ormana gitmeyun haa(geceleri gitmeyin)
Buda area69tan bir foto
(Bu doğru değil mi bilmiyorum.)
Bir kargo uçağına girildiğinde 'Siyah giyen adamlar'
filmindeki uzaylı(mustafa topaloğlu) avcıları geliyor ve filmdeki repliklerle
saldırıyorlar.
Bir resim bulamadım
(Bu da yalan)
El Castillo del Diablo'daki kayalıklarda 6 adet mefta torbası gizli.
(bu doğru)
Ve Koca ayak haritası ve gerçek hali
Los Angeles'taki meşhur dev HOLLYWOOD yazısına atıfta bulunan Los Santos'taki VINEWOOD yazısının bulunduğu yerden intihar uçakları seyredilebiliniyor
Oyundaki tabela'ların bazılarında rakip oyunların afişleri var.
Belirli yerlerden *quot;Oblivion*quot; isimli paralel bir evrene geçiliyor.
Belirli uygulamalar sonucunda liberty city'e gidilebiliniyor.
Bide Şu Hayaletler Fake Olabilir ama siz yinede bi araştırın mezarları yakın hristiyanlık işaretine ateş edin v.b v.s vb.vs
1-Ufo yalan Area 69 da verdiğin 2. resim askeri bölgeden büyük sanandreas haritasını görebilirsiniz..
2-Ceset torbaları buda doğru..
3-Koca ayak yalan fakat ek paket ile yapabilirsin..
4-Hayalet sürüceler buda dogru..
5-İntahar ucakları buda dogrudur...
6-Rakip firmalara yönelik afişler vardır buda dogru..
7-Oblivion dogrudur Liberty City e böylelikle geçebiliyoruz..(Eğer dogru anladıysam yoksa bir fiktim yok..)
8-Cj annesinin mezarında hayalet yoktur tamamen sacmalık fake bir resimdir..
9-Evet Liberty city'e geçiş vardır dogrudur..
Libary City'e Geçme Videosu ;
<span style="font-family: Comic Sans MS;"><font color="Indigo"><font size="2"><em><strong>
Yazılar bana ait değildir. O yüzden böyle Edit 'leye bildiklerimi edit'ledim
Şimdi ise yorumlar :drunks
Son düzenleme: