Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi 11 Saat 15 dakika yayın izledik çok güzeldi gerçekten.Şaşırdığım oyunlar oldu has... dediğim oyun oldu. Çocuk gibi sevindiğim oyun oldu.Gerçekten E3 şahsen bana güzel bir heyecan kattı! Hele o Tomb Raider ile COD Advance Warfare videolarını görünce sevinçten ağlayacaktım.Gerçekten süper!
Abi 11 Saat 15 dakika yayın izledik çok güzeldi gerçekten.Şaşırdığım oyunlar oldu has... dediğim oyun oldu. Çocuk gibi sevindiğim oyun oldu.Gerçekten E3 şahsen bana güzel bir heyecan kattı! Hele o Tomb Raider ile COD Advance Warfare videolarını görünce sevinçten ağlayacaktım.Gerçekten süper!
Ya bu yabancılar hiç izlemeyi bilmiyor.E3'e gidenlere rastgele soruyorlardı nasıldı diye adamlar sadece amazing diyor ya, bana sorsalar susmam 2saat konuşurum
150 lira bu oyuna samimi söylüyorum değer hikayesini bitirdiniz diyelim GTA Online gibi bir dünyası varki başında aylarınızı harcarsınız
izlemediyseniz şiddetle bu incelemeyi tavsiye ederim Grand Theft Auto V Video İnceleme
150 lira bu oyuna samimi söylüyorum değer hikayesini bitirdiniz diyelim GTA Online gibi bir dünyası varki başında aylarınızı harcarsınız
izlemediyseniz şiddetle bu incelemeyi tavsiye ederim Grand Theft Auto V Video İnceleme
GTA V'nin yaklaşık olarak 70 bölüm gameplay videosunu izledim, GTA Online başı başına ayrı bir dünya zaten 150 liraya değer şuan watch dogs oynuyorum ama pek keyif alamadım gibi.