Enomia
Daimi Üye
Biz arkadaşlarla başlamayı düşünüyoruz ama oyun nasıl?
Exp kasma olsun, item düzeyi olsun, pvpler,bosslar, savaşlar filan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz arkadaşlarla başlamayı düşünüyoruz ama oyun nasıl?
Aslında az para biriktirip almak gerekiyor. hmmm
hocam donanımhaberde 30 40 liraya 2. el hesaplar satılıyor hemde referanslı adamlar bi sıkıntı çıkmaz 2. elde konsol bölümü ordan orjinal oyunlar ordan pc bölümüne girerek bulabilirsiniz
az araştırim oyunu beğenirsem alırım teşekkürler bilgilendirme için. :beer
----------
2. elin ban riski varmış
ban riski falan yok hocam ban yerseniz aldığınız adamdan keyi istersiniz supporta bi mesaj tamamdır bende başkasının hesabıyla oynuyodum bu arada oyun için wow killer diyolar ^^
nasıl peki memnun musun yani arada bir kafa dağıtmak için girerim oyunda aktivite falan clan sistemi nasıl muhabbet dönüyor mu kısaca 1-2 anını yazda feyzlenelim.
valla oyunu çözmen için ingilizcenin baya baya iyi olması lazım bana oyunu adı gibi bilen biri öğretiyodu guildle pvp ve dungeon girmek aşırı zevkli oluyodu ^^ hele world vs world vs world var yani 3 sw kapışıyo aynı anda aklın gider 1000 kişi bi giriyo üf bi swde zaten 300 bin ile 500 bin kişi var girince görürsün ^^
ben senin skypeyi ekledim gündüz vakti 1-2 soruda ordan sorarım ondan sonra temizinden oyunu bulur alırım.
valla oyunu bende bayadır oynamıyorum hesap benim olmadığı için bi abimindi o oynuyor şuan kaldım öyle bende ama biliceğim şeyler olursa yine cevaplarım buraya girersen daha iyi cevaplar bulabilirsin
ilk izlenimlerimi söylüyorum oyunda çok farklı bir atmosfer var.
----------
ve bıraktım beni sarmadı yarım saat slot aradım bi türlü şehirden çıkamadım.
hocam bıraktıysanız bana verebilirsiniz hesabı