Arkadaşlar Yarın Akşam 19:00 Otobüse Biniyorum Yarın Giremiyecem bu Gece Son Gecem Hakkınızı Helal Edin Kendinize iyi bakın
( İzmir Gaziemir Ulaştırma Komutanlığı )
( İzmir Gaziemir Ulaştırma Komutanlığı )
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedendir ?
Hayırlı tezkereler kardeşim benim, sağ salim git ve dön.
Bana verdiğin sözü de unutayım deme
Hayırlı tezkereler.
Hayılısı ile git gel
hayırlısıyla git gel ins izmir sonucta tatil yeri ama yazın gelsen daha iyidi
hayırlı tezkereler kardeşim allaha emanet
Hayırlı teskereler,inşAllah iyi insanlarla karışılaşırsın hep
Teşekkür Ederim Abi Bir Gidip Geleyim hayırlısıyla hortlatacam konuyuVay Vay Vay MaxiGame bir asker daha uğurluyor. Su gibi git su gibi gel. 12 ay sonra kendin hortlatırsın konuyu görevli arkadaşlar silmesin lütfen .Mümkünse zamanı gelince arşive alalım konuyu .
Hadi hayırlısıyla git ve gel.
Ula eziğe bak sanki ölüme gidiyor, bu ne biçim bir konuşma. Adamı hasta etme Kerim sana burdan bir uçan kafa atarım 6 ay sersem gezersin
Gittiğin yer İzmir mis gibi yer, tatil bile sayılabilir senin için. Askerliği o kadar büyütme gözünde. En azından doğuda bir yere düşmedin ve doğuya düşsen bile terör olayları artık eskisi gibi değil.
Neyse, güle güle git güle güle gel. Bitmeyen hiç birşey yoktur, zaman su gibi akıp gidiyor. Yarın bir bakarsın askerlik bitmiş evlenmişsin çoluğun çocuğun olmuş ve onlara askerlik anılarından bahsediyorsun
Hayırlısıyla sağ salim git,sağ salim geri gel Kerim.Çok özletme kendini çarşı izinlerinde gelip selam verirsin artık :sevgi
En büyük asker bizim asker
Hayırlı teskereler bizim enişte kantinci olarak yapmıştı askerlik anılarından anladığım kadarı ile kantinci ile aran iyiyse kolay geçer askerliğin