XnCN
Banlanmış Üye
[BILGI]Son Kontrol Tarihi 18 Kasım 2012 [/BILGI]
Merhaba arkadaşlar , bugün gözüme imza istek bölmünde birşeyler takıldı biliyorsunuz biz her imzalara yetişemiyoruz zaten cok az kişiyiz.imza istek bölümünde diğer arkadaşlar sağ olsunlar sizlerle ilgileniyor pek beğenmesenizde bazılarını kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Sizlere hazır resimleri nerden bulacağınızı nasıl imza yapıcağınızı anlatıcam kendiniz seçdiğiniz için rahatlıkla kullanabileceksiniz.Bu sayede Photoshop'a başlamış olursunuz.
Öncelikle hazır imza resimlerinin bulundugu siteye girelim.(resime tıklayın)
Sol üstte arama bölümümüz var.
Ben örnek olarak araba imzası yapmak istiyorum.
Arama bölümüne: car signature yazıyorum.Sizler car yerine istediğiniz şeyi yazabilirsiniz
"Örn : katy pery signature"
daha sonra arama butonuna basıyoruz.
Site karşımıza sonucları cıkarıyor.
Bu sonuclardan istediğimiz birine tıklıyoruz ve sayfada resimimiz görünüyor sağ tıklayıp bilgisayara kayıt ediyoruz.
Evet şimdi Photoshop'u açıyoruz.Kayıt ettiğimiz resimi tutuyoruz ve Photoshop'a bırakıyoruz.
Daha sonra gösterdiğim yere tıklıyoruz.
Son adım olarak resimin yazı yazmak istediğimiz yerine tıklıyoruz ve yazımızı yazıyoruz.İsterseniz font değiştirir ve style ile yazımızı renklendirebiliriz.
Ve sonuc arkadaşlar.
ben hazır resim kullanımına karşıyım ama sizler için güzel bir rehber oldu sanırım hiçbir alıntı yokdur.!
Teşekkür etmek isterseniz buton aşağıda
Son düzenleme: