Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
beyler daha önce böyle bir sorunum yoktu 120 gb samsung ssd kullanıyorum harici olarakta olarak kullandıgım 1+1 2 tb oyunlar için ayırdığım bir arşivim var iso formatında saklıyorum oyunları 2 gündür çözüm bulamadığım bir sorun var daemon tools ile oyunun kalıp dosyasını açmaya çalıştığımda hdd kullanımı %100 e çıkıyor ve pc kitleniyor bu süre zarfında fanlar çok hızlı çalışıyor oyunun boyutuna göre bu kitlenme süresi değişiklik gösteriyor mesela age of empires i açmaya çalıştığımda süre 1 dakika olurken gta 5 de 15 20 dakika kitleniyor uefi için GPT bölüm düzeni ile kullanıyorum suanda ssd yi normal formata çevirdim durum gene aynı windows 7 kurulum yaptım acaba windows 10 damıdır sorun diye ordada durum aynı yetmedi heralde elimdeki windows sürümlerinde sıkıntı vardır dedim temiz yükseltme yaptım bios ayarlarını sıfırladım sorun gene aynı diskleri alalı 1 sene olmadı en fazla 15 kere kurulum yapmışımdır bozulma oranı çok düşük toz dahi olmasın diye strec ile sarıp saklıyorum iso dosyaları virüs yemiş olabilir mi ? bu açılmada geçikme yaratır mı ? iso dosyalarının haricinde bellek kullanımı %100 oldugunu görmedim
ek bilgi: hizmetlerden windows search i devre disi biraktim ayrica c dosya duzenini dizin haline getirme işleminide kapattım ama sorun hala devam ediyor
ram: 16 gb cl9 1600mhz
cpu: fx 8350 4ghz
gpu: r9 270x 4gb
ssd: samsung 840 evo 120 gb
ek bilgi: hizmetlerden windows search i devre disi biraktim ayrica c dosya duzenini dizin haline getirme işleminide kapattım ama sorun hala devam ediyor
ram: 16 gb cl9 1600mhz
cpu: fx 8350 4ghz
gpu: r9 270x 4gb
ssd: samsung 840 evo 120 gb
Son düzenleme: