Volant
Aileden
Cok feeder bebe takım falan gördüm ama hiç böyle kill alamayan takım görmemiştim ilginç buldugum için paylaşayım dedim böyle takıma düşenler'e Allah kolaylık versin bu kadarıda pes bari 1kill olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkatin müthişcav bella
ilk itemle 3. item yanlış =)
bana göre dogruilk itemle 3. item yanlış =)
bana göre dogru
tamam bu buildle devam etbana göre dogru
bana tamamiyle feeder teammış gibi gözüktü.
Hemde ashe'yle :/
Tebrikler bu arada.
bunu söylemeyen kalmadı zaten ama ben böyle oynuyorumLee sin buildin çok yanlış bence mobility Ionic spark çok gereksiz itemler lee sin için
Level 5'im ve oyuna başladığım 2. gündü.bana tamamiyle feeder teammış gibi gözüktü.
o degilde asheyle yapmıssın sence ashe kötü heromu ? bence kasınca tüm herolara basabilen bi hero
Level 5'im ve oyuna başladığım 2. gündü.
Ya ben yeniyim hero'lar hakkında fazla bilgim yok fakat oyun içinde gördüğüm kadarıyla fazla güçlü değil elbet kullanmasını bilene en iyi hero'dur ama benim için değil zaten bi kaç gün oynayıp bıraktım girmedim uzun zamandıro degilde asheyle yapmıssın sence ashe kötü heromu ? bence kasınca tüm herolara basabilen bi hero
Ya ben yeniyim hero'lar hakkında fazla bilgim yok fakat oyun içinde gördüğüm kadarıyla fazla güçlü değil elbet kullanmasını bilene en iyi hero'dur ama benim için değil zaten bi kaç gün oynayıp bıraktım girmedim uzun zamandır