Evet arkadaşlar bu gün sizlere çoğu kişinin yaşadığı bir sorunu anlatacağım . Sorunumuz mavi ve mor takım arasındaki eşitsizlik .Sizinde bildiğiniz gibi mavi takımda iken düşman önünüzde oluyor öne doğru saldırıyorsunuz görüş açınız skill bar ve harita tarafından engellenmiyor dolayısıyla oyun başı kamera ile oynamak zorunda kalmıyorsunuz .mor takımda ise düşman aşşağıda ve skill bar harita item göstergeleri tarafından işgal edilmiş bir ekran ile heleki nidalee ezreal gibi düşmanınızı görüp skill kullanmanız gereken karakterlerde bir hayli zor. şimdi diyeceksiniz y tuşu ile kamerayı özgür bırak bir yere kadar işe yarıyor ama kaçarken gank yerken çok zorlanıyor insan skill bar ve harita boyutunu minimum seviyeye getirebilirsiniz bu da yardım ediyor fakat siz bunların hepsini yaparken mavi takımdakiler rahat rahat oynuyor . her şeye alıştım fakat milyonlarca kişinin oynadığı bu oyunda kamera açısının değişmemesine gerçekten alışamadım .siz mesela ekrana düz bakıyorsunuz fakat karakteriniz tersi yöne doğru bakıyor ve oraya atış yapmaya çalışıyor bir nevi arkadaki düşmana ateş etmeye çalışmak gibi bir şey .mavi takımda ise bu sorun yok siz de düşmana bakıyorsunuz ekran ve karakter de . Bence league of legends mor takıma düşünce karakterin baktığı yere göre ekranı ayarlaması lazım tıpkı mavi takım gibi çünkü çok ters bir durum oluşuyor umarım siz de benimle aynı fikirdesinizdir :rbk: