kanyol
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Ağu 2009
- Puanı
- 6
Ben 4 yıldır boks-kickboks-thaiboks ile ilgileniyorum.Herkez İlgilendiği Spor branşlarını yazsın bakalım neler çıkıcak :wgl:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rap müzik dinleyerek kulak sporu,her akşam playstation da arkadaşlarla turnuva yaparak parmak sporu,futbol maçlarını izleyerek göz sporu.
Her gün köpeğim ile oynuyorum en büyük spor dalı
Ben 4 yıldır boks-kickboks-thaiboks ile ilgileniyorum.Herkez İlgilendiği Spor branşlarını yazsın bakalım neler çıkıcak :wgl:
bunu demekle bir bilginin olmadığı belli muay thai M.Ö. ye dayanan en eski dövüş sporlarından biridir kick boks ve boks muay thai nin sadeleştirilmiş branşlarıdır boks ana branş değildir muay thai ve kick boks u aynı anda yapıyorum ben arasındaki farklar kickboks tan ekstra olarak muay thai'de diz,dirsek,klinç vardır. 6 ay a yakın zamandırda boks yapıyorum sene sonuna doğru benimde maçlarım var 4 5 ayrı branşta lisansım var benimde önemli olan 1 branşta kalmak değil başarı edebilmektir4 yıl çalışııyorsun neden sabit bir branşta kalmadın? ben 1 senedir boks yapıyorum şuan lisansım çıktı müsabakara katılıyorum. boks tek branştır, kickboks, muay thai vs. bunlar boks sporunun farklı stilleridir.
bunu demekle bir bilginin olmadığı belli muay thai M.Ö. ye dayanan en eski dövüş sporlarından biridir kick boks ve boks muay thai nin sadeleştirilmiş branşlarıdır boks ana branş değildir muay thai ve kick boks u aynı anda yapıyorum ben arasındaki farklar kickboks tan ekstra olarak muay thai'de diz,dirsek,klinç vardır. 6 ay a yakın zamandırda boks yapıyorum sene sonuna doğru benimde maçlarım var 4 5 ayrı branşta lisansım var benimde önemli olan 1 branşta kalmak değil başarı edebilmektir
Köpek ne cins usta ben sibirya kurt u alıyım dedim bakımı falan zor dediler erteledim