Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olum itemleri bilmiyorum ki ne özellik veriyor baktım ona göre aldımgüzelde rünlü kalkan ne olm
Hakan Dota oynadın mı bilmiyorum ama amaç olarak Dota'dan farkı yok. Eğer oynamadıysan, 2 takım var 2 takımda minionlar ve champlar var champlar senin benim gibi insanlar minionlar belirli süre aralıklarıyla çıkan npc moblar. 2 tarafında karşılıklı kuleleri var minionlar ve champler bu kuleleri ala ala karşı tarafın basesini yıkmaya çalışıyor basit olarak buEmre, eğlenceli mi ? Oyunun amacı ne ?
İyi de hiç uğraşmamışsın sıkıcı gelir tabiiOyun güzelde internet cafede açıp deniyeyim dedim 26 dakika oldu daha ne kule yıkabilmiştim nede adamın kalesini botlara karşı oynuyordum çok sıkıcı bence
Hakan Dota oynadın mı bilmiyorum ama amaç olarak Dota'dan farkı yok. Eğer oynamadıysan, 2 takım var 2 takımda minionlar ve champlar var champlar senin benim gibi insanlar minionlar belirli süre aralıklarıyla çıkan npc moblar. 2 tarafında karşılıklı kuleleri var minionlar ve champler bu kuleleri ala ala karşı tarafın basesini yıkmaya çalışıyor basit olarak bu
Hepsini kendimiz ayarlıyoruz iyi kill alırsak kendimiz party mob spawnlayabiliyoruz eğer iyi minion kesersek exp rate de yüksek olmuş oluyor
Ee emre party mob' u falan var mı? Birde exp rateler nasıl :haha
Party mob spawnlama olayı?Hepsini kendimiz ayarlıyoruz iyi kill alırsak kendimiz party mob spawnlayabiliyoruz eğer iyi minion kesersek exp rate de yüksek olmuş oluyor
Birkaç kill üst üste alınca özel minionlar spawnlanıyor ya onu diyorum.
Party mob spawnlama olayı?
onlar dakikaya göre olması lazımBirkaç kill üst üste alınca özel minionlar spawnlanıyor ya onu diyorum.
Ben maç atarken killerden sonra özel mininon çıkarma hakkına sahipsin dedi bana