cengovski
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Haz 2009
- Puanı
- 7
[ACIKLAMA]Evet Beyler Aranızda [İLS] Bot Kullanan Warrior Arkadaslarımız Vardır Elbet Botun Auto Party Buff Özellikleri Çok İyi Euro Charlar İçin Partyde Büyük Kolaylık Sağlıyor Fakat Lure Özelliği Henüz Bota Entegre Değil Bende Bu Problemin Çözümünü Buldum Bu Sayede Bot Güzel Bi Şekilde Lure Yapabiliyor.Şimdi Bunu Yapmak İçin Adımlara Bakalım.[/ACIKLAMA]
Adım 1.
Bot İle Oyuna Giriş Yapın Ve Lureye Başlayacağınız Partynizin Bulunduğu Yere Gidin.
Adım 2.
Adım 3.
Adım 4.
[UYARI]Eklenecek Kod Kopyalayıp Yapıştırın Dİrekt
[/UYARI][UYARI]o Stable-Keeper Hoyun[/UYARI]
Adım 5.
Adım 6.
Adım 7.
Adım 8.
Save Settings Yapın Ve Start Bot Yapın Bot Yolda Turlamaya Başlayacaktır.
[UYARI]Dikkat Etmeniz Gereken Nokta Scriptinizi Çizmeye Başladığınız Ve Bitirdiğiniz Yer Aynı Olsun Partynizin Yanında Başlayin Dönüp Partynizin Yanına gelin Tekrardan.[/UYARI]
[BILGI]Bot Bunları Yaparsanız Lure yapıcaktır Fakat Skilleri KUllanmayacaktır Size Önerim Bi Key Helper Programı İndirin Howling shout -Skin Skillerini Key Helper İle Basın.[/BILGI]
[BILGI]Önerim:iTools Programını İndirmeniz.>>https://www.maxigamerz.com/f503/eli...ntle-calisan-helper-itools-134475/index3.html[/BILGI]
Adım 1.
Bot İle Oyuna Giriş Yapın Ve Lureye Başlayacağınız Partynizin Bulunduğu Yere Gidin.
Adım 2.
Adım 3.
Adım 4.
[UYARI]Eklenecek Kod Kopyalayıp Yapıştırın Dİrekt
[/UYARI][UYARI]o Stable-Keeper Hoyun[/UYARI]
Adım 5.
Adım 6.
Adım 7.
Adım 8.
Save Settings Yapın Ve Start Bot Yapın Bot Yolda Turlamaya Başlayacaktır.
[UYARI]Dikkat Etmeniz Gereken Nokta Scriptinizi Çizmeye Başladığınız Ve Bitirdiğiniz Yer Aynı Olsun Partynizin Yanında Başlayin Dönüp Partynizin Yanına gelin Tekrardan.[/UYARI]
[BILGI]Bot Bunları Yaparsanız Lure yapıcaktır Fakat Skilleri KUllanmayacaktır Size Önerim Bi Key Helper Programı İndirin Howling shout -Skin Skillerini Key Helper İle Basın.[/BILGI]
[BILGI]Önerim:iTools Programını İndirmeniz.>>https://www.maxigamerz.com/f503/eli...ntle-calisan-helper-itools-134475/index3.html[/BILGI]