arkadaşlar son günlerde internet bağlantımda sorun var. 2 hafta önce belirdi bu olay. 3-4 dakikada bir internetim kesilip 2 dakika sonra geri geliyor ve gün boyunca bu böyle devame diyor. 2 hafta önce ttneti aradım modeminizden kaynaklı dediler eve ekip gönderebiliriz dediler. ben de bunu kabul etmedim. 3 gün sonra interneti eskisi gibi sorunsuz kullanmaya başladım. dün ise problem tekrarlamaya başladı ve daha sık olmaya başladı. şu konuyu açarken bile baya zorlanıyorum. kaç kere log in yapmak zorunda kalıyorum siteye bilmiyorum artık. copy+paste yapmkatan beklemekten canım sıkıldı. bugün bir 700mblik dosya indircektim indiremedim. sorunu nasıl çözebilirim?
sizce sorun modemde mi? çünkü sürekli olarak adsl ve internet ışıkları tamamen sönüyor 2 dakika sonra geri gelioyr 5 dakika sonra gene sönüyor.
ya da ttnetin oyunu mu? çünkü 24 aylık taahhütname sona erdi yeni sözleşme için yapıyor olabilirler mi?
evde sinir krizi geçirmek üzereyim. yarın da böyle olursa ttnet müşteri hizmetlerini arayıp sövmeyi düşünüyorum
sizce sorun modemde mi? çünkü sürekli olarak adsl ve internet ışıkları tamamen sönüyor 2 dakika sonra geri gelioyr 5 dakika sonra gene sönüyor.
ya da ttnetin oyunu mu? çünkü 24 aylık taahhütname sona erdi yeni sözleşme için yapıyor olabilirler mi?
evde sinir krizi geçirmek üzereyim. yarın da böyle olursa ttnet müşteri hizmetlerini arayıp sövmeyi düşünüyorum