iSro'yu 3 sene önce bıraktım, ve nazı bitmeyen kısa metraj private serverlardan bıktım. isro da ne gibi değişiklikler var neler oluyor eski heyecanın geri gelme ihtimali var mı? geri dönmeyi düşünüyorum tavsiyelerinizi bağışlarsanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orion serverinde basladik biz maxigameden birkac kisi olarak guildimizi kurup ilk haftaya banditi aldik. ortam guzel arkadasinda dedigi gibi 0dan kasmak cok zor ama char alip fwlere girersin, pvp yaparsin aksamlari medusaya falan gidersin (sahsen ben oyle yapiyorum). Ayrica ilgilenirsen orionda 118 warrior cleric satiyorum konusu var sitede. Eglenceli yani hala herkes isro bitti desede piyasadaki tum private serverlerin (istisnalar var) omru 1-2 ay iken silkroad kac yildir varligini koruyor ve gunluk yaklasik 70bin kisi oynuyor. 1 hafta sonrasi belli olmayan private serverlara emek ve para verecegine ISRO basla bence, ben oyle yaptim. Ayrica char icin o.m atabilirsin uygun fiyattan saticam