SprouT
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ara 2011
- Puanı
- 92
Arkadaşlar steam alıcak muhabbeti geçiyor bir yandanda uptade'ler devam ediyor,güncel durumda bilgisi olan varmı sonuc nereye gidiyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye martın ilk haftası kapancak sağlam bir yerden kaynak
Kapanacağı felan yok kasmaya dewam
kankacım 1 sene sonra bunu özelden ss atcam sana
Uydurma lütfen, yok öyle birsey. Çatır cutur para kazanmaya devam ediyorlar, Islam ırkını getirirlerse yeniden şahlanir bekliyoruz bakalim.
Oha pt kurup beni dışlamışlar
Kötüye gidiyor kaybetmesinin tek sebebi 12 dg den sonra +basma olayını silke çevirmiş olmaları ve pvp serverlarınında etkisi var tabi ama eminim hepsini kapatıp 80 cap dan açsa serveri tekrar eski isro oyuncularını toplar fuller bütün serverları.
peki bir soru soracağım 10 yıl 80 cap'da oyna ne olur ? sıkılırmısın sıkılmazmısın ?
Kötüye gidiyor kaybetmesinin tek sebebi 12 dg den sonra +basma olayını silke çevirmiş olmaları ve pvp serverlarınında etkisi var tabi ama eminim hepsini kapatıp 80 cap dan açsa serveri tekrar eski isro oyuncularını toplar fuller bütün serverları.
Evet geldi beklenen 2.ci Arabian kısımı resimlere bırakıyorum sizi
[SPOILE[/SPOILE]
Mesajı görmemişim fakat efsane olmuş... Yeniden başlatacaklar beni gerçi başlayasımda var yani. Ya char alıp nick değiştireceğim, ya da en baştan kasacağım. Sence hangisi ? ve hangi sw 'i önerirsin ?