Arkadaşlar hayırlı günler. İzmir'de Konak-Bornova-Alsancak taraflarında sağlam, istediğin sonucu alabileceğin bir erkek kuaförü var mı? Lütfen mahalle berberinizi önermeyin, güvendiğiniz sağlam ve gittiğiniz yerleri söylerseniz sevinirim :shd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes mecbur bulunduğu mahalledeki kuaförü önerecek, kimse gitmediği bilmediği kuaförü önermez. Bu arada istediğim sonucu alabileceğim demişsin, istediğin sonuç nedir ?
Hocam kuafore'de bu sekilde biraz egolu davranırsan emin ol muz değil kabakla dışarı çıkarsın benden demesi biraz sakin ol relax takılHerkes mecburen mahalle berberine gitmiyor . Şahsen ben kendi evime uzak bir yere gidiyorum. Ayrıca istenilen sonuç derken bu şahısa göre değişir. Kimisi "A" şekli ister kimisi "B". Önemli olan işini yapan kişinin, istenilen işi en kusursuz şekilde ortaya koyması. Yani armut istiyorum diyerek elinde muzla manavdan çıkılmasın.
Ben sakinim zaten dostum, gergin olduğumu nerden çıkardın :/Hocam kuafore'de bu sekilde biraz egolu davranırsan emin ol muz değil kabakla dışarı çıkarsın benden demesi biraz sakin ol relax takıl
Daha dün özkanlar tarafındaki paşa erkek kuaförüne gittim ve çok memnun kaldım hizmet çok iyi ve işinin ehli biraz tuzlu ama koltuktan memnun kalkacağına garanti verebilirim
Ben İstanbul'un Anadolu Yakasında oturuyorum. Yüzlerce berber gezdim ve hiç biri mi istediğim şekilde kesmez arkadaş ya! Millet berber diye geçiniyor adam bildiği gibi kesiyor saçı. Saçı uçlarından hafif almak vardır 3 numaraya vurmak vardır. Bunların anlama problemi var galiba. Ben şahsen artık kendi saçımı kendim kesiyorum. Ufak hatalar oluyordu başlarda ama artık olmuyor, alıştım. Kendi saçımı düzgün, istediğim gibi kesiyorum.
Siz ne yaptınız kendi saçını kesmek nedir ? Çok takılıyorsunuz bu meseleye. Gerçi dinime söven müslüman olsa 10 senelik ustam dükkanı kapafı ötekilerde uzakta diye 4 aydır traş olmadım. Düşündümde sakaryada var mı sağlam usta bildik. Banada lazımmış şimdi fark ettim.
Herkes mecburen mahalle berberine gitmiyor . Şahsen ben kendi evime uzak bir yere gidiyorum. Ayrıca istenilen sonuç derken bu şahısa göre değişir. Kimisi "A" şekli ister kimisi "B". Önemli olan işini yapan kişinin, istenilen işi en kusursuz şekilde ortaya koyması. Yani armut istiyorum diyerek elinde muzla manavdan çıkılmasın.
Sanırım sen berber kuaför muabbetine takılıyorsun. Mahalleye berber değilde kuaför açılamaz mı demek istiyorsun? O gittiğin uzak yerdeki kuaförün bulunduğu yer de bir mahalle değil mi? Ayrıca senin de söylediğin gibi herkesin istekleri ve zevki farklıdır, istediğim sonuç diyip kestiriip atarsan insanlar nereden bilecekler nasıl birşey istediğini ve neye göre tavsiyede bulunacaklar, kendi zevklerine göre mi?
Amacım burada muhalefet olmak değil sadece tam olarak ne istediğini daha açık ve detaylı olarak anlatırsan insanlar daha rahat yardımcı olurlar diye yazıyorum bunları.
Güzel bir önerim var eğer kimse istediğiniz traşı yapamıyorsa traş olmayın Şahsen 1.5 senedir olmuyorum
Arkadaşlar hayırlı günler. İzmir'de Konak-Bornova-Alsancak taraflarında sağlam, istediğin sonucu alabileceğin bir erkek kuaförü var mı? Lütfen mahalle berberinizi önermeyin, güvendiğiniz sağlam ve gittiğiniz yerleri söylerseniz sevinirim :shd
burak sen hala burada yaziyo musun lan
mahalle berberide istemiyormus elit mi oldun len