Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki imkansız. '2006 Retro' şeklinde bir sunucu açabilirlerdi ve baya kalabalık olurdu bence. Ama pek umurlarında değil.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynamazlar hacım, eskiden insanlar oynuyorlardı çünkü sürekli yeni birşeyler keşfetme olasılıkları ve durumları vardı. Private serverlar sayesinde keşfedilmedik, denenmedik boku çıkarılmadık hiç birşey kalmadı ki. İnsanlar neyi merak edip oynayacaklar ? Herşeyden sıkıldılar artık. İlk başlarda belki geçici bir hevesle başlarlar ama sonra bakacaklar herşey aynı zaten bilindik şeyler, zaten defalarca boku çıkarılan şeyler sıkılıp bırakırlar yine.
Katılmıyorum bu türk oyuncusu için geçerli olabilir ama yabancılar pek öyle düşünmüyor bi ara vsro nun paylaşılan dosyalarıyla editsiz bir server açılmıştı halada açık olabilir fazlasıyla kalabalıktı çünkü private değildi.
Joymax tarafında açılacağı için offical bir oyun olucak sonuçta onunda verdiği güven var.
Şimdi baktım dediğim vsro hala açık
server adı veya link vermek yasak
Private server ismi vermek yasak diye biliyordum? bu offical bir oyun
offical olan nedir ?
private serverler ne zamandır ulusal oluyor
private serverler ne zamandır ulusal oluyor
Katılmıyorum bu türk oyuncusu için geçerli olabilir ama yabancılar pek öyle düşünmüyor bi ara vsro nun paylaşılan dosyalarıyla editsiz bir server açılmıştı halada açık olabilir fazlasıyla kalabalıktı çünkü private değildi.
Joymax tarafında açılacağı için offical bir oyun olucak sonuçta onunda verdiği güven var.
Şimdi baktım dediğim vsro hala açık
Türklerden bahsediyoruz zaten yabancılardan değil. Yabancıları hangi alakayla araya sıkıştırdın anlamadım ki.