Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%1000 exp scroll eklemek için kaç gün uğraştılar ama scroll yerine direk alchemy rate gibi yükseltilse daha rahat olurmuş.
%1000 exp scroll eklemek için kaç gün uğraştılar ama scroll yerine direk alchemy rate gibi yükseltilse daha rahat olurmuş.
afedersiniz ama sokayım böyle işe.
Hiç sorun değil ederim.Bi zahmet facebook sayfalarınada aynısını yaz.Mutlaka yaz.
bugun bot alıp oyuna tam anlamıyla başlamayı düşünüyordum ne yani exp artışı toplamda 5saatlik scrollarlamı olacak?
beğenmedim kendi kalitelerinin ne kadar düştüğünü gösterdiler 101levelde 20exp 7/24 pre ile kasan biri için 1-2gün bile almıyor neredeyse 5saat sürmüş ne ala joymaxın bittiği gün bugundur.Ne o beyenmedin mi ?
101 lvlde 20 exp alırsın işte.
beğenmedim kendi kalitelerinin ne kadar düştüğünü gösterdiler 101levelde 20exp 7/24 pre ile kasan biri için 1-2gün bile almıyor neredeyse 5saat sürmüş ne ala joymaxın bittiği gün bugundur.
league of legends oynuyacam artık bundan sonra şu çarı 50 level yapıp penonda 10 tane scyi harcayıp league of legendse dewam edecem hiç zaman kaybı bu joymax