Arkadaşlar bir ara çok oynadığım Kha'Zix buildimi veriyorum zaten Kha'Zix in buildleri bellidir çok farklılık yoktur genelde ama skill geliştirmeleri run ve masteries leri bilmeyenler varsa burdan bakabilirler;
Önce runlerle başlıyalım:
:Gelişmiş Saldırı Gücü Damgası +0,95 saldırı gücü
:Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri +2,25 saldırı gücü
: eğer karsınızda ap varsa:Gelişmiş Büyü Direncinde Artış Nişanı Seviye başına +0,15 büyü direnci (şampiyon 18. seviyedeyken +2,7)
:Gelişmiş Zırh Mührü +1,41 zırh:buda ad şampiyonlar için
İTEMLER:
Başlangıç için
ve
artık böyle başlanıyor çünki red pot 350 g oldu
arkadaşlar baseye döndüğümüzde ilk tamamlamaya çalışacağımız item
tr de bunu aldığım için ezik muamele si gördüm bir şeyden anlamadan konusan insanlar ama aslında kha zix e en çok alınan itemlerdendir . daha sonra bunu
yada kanasusamış alt itemleri bot olarak
bu yada ninja tabi - oyun sonlarına doğru lazım olanlar :
>
>
>bu arada muramanamız 750 olunca değişicek ve aktif edilebilen pasif eklenicek onu 750 ye tamamlamak önemli böyle olucak>
ve 1 adet defans itemi olarak >
warmorg da alınabilinir ama gelen nerften sonra tavsiye etmem.
Skiller:
:2>8>10>12>13
:1>4>5>7>9
:3>14>15>17>18
:6>11>16
skiller değiştirilebilir ama kolay pushlama ve farm için w yi maxlarım ilk
Skill geliştirmeleri:
1
ilk olarak bunu geliştiriyoruz çünkü hem farm yapmamız kolay oluyor hem yakından atınca hp mizi dolduruyor rakibede iyi hasar verip slow luyor
2.
e skilini geliştiriyoruz, ganklardan kolay kaçmak ve kolay gank atmak için eğer mid de oynuyorsanız bol bol diğer lanelere gank gidebilirsiniz.
3.
ben ultiyi geliştiririm nedeni ise q geliştirilince kişiyi tek başına bulduğunuz ve yanında hiç bir şey olmadığı zaman iyi dmg vurur fakat oyunun sonlarına doğru takımca çarpışacağımız için ben ,r geliştiririm buda rakiplerimin bana kolayca focuslanıp öldürmesini zorlaştırır ve pasifini aktif edip gerekli dmg yi vurursunuz; q ya ihtiyac olduğunu düşünmüyorum.
arkadaslar daha sonra buildime devam ederim şimdilik bukadar :rbk:
Kabiliyeteler:
Önce runlerle başlıyalım:
İTEMLER:
Başlangıç için
arkadaşlar baseye döndüğümüzde ilk tamamlamaya çalışacağımız item
Skiller:
skiller değiştirilebilir ama kolay pushlama ve farm için w yi maxlarım ilk
Skill geliştirmeleri:
1
2.
3.