Bilindiği üzere 3.8 patchde khanın w skilline nerf geldi q ise güçlendirildi ona göre evolvelar değişti. Pek fazla build olarak bi değişikliğe gitmedi ama kafamdaki
kha buildini sizinle paylaşmak istedim:
Rünler:
x9 Mark of Attack Damage (oyunu ingilizce oynadığım için rünlerin, itemlerin vs. Türkçe adlarını bilmiyorum)
x9 Seal of Armor
x3 Quint of Attack Damage
x9 Glyph of Scaling Magic Resist
Büyü olarak flash ve ignite tercih ederim duruma göre teleportta alabilirsiniz
Early gamede bu itemler farmımızı düzgün yapmak için yeterli olucaktır.
Oyun ortası yeterli damage sağlayan last whisper bizi idare edebiliyor. Tear of the Goddess'i Muramana'ya tamamlamaya bakın.
Oyun sonunda itemlerinizi böyle tamamlarsanız kimse sizi tutamaz. Yeterince defans ve canınız olucak. Damage demiyorum bile..
Evolve olarakta:
En güçlü Skillimiz
Assassin herosu olduğu için Kha aniden düşmanının yanında bitmesi lazım bunun için çok ideal evolve edilecek skill, kaçmak içinde mükemmel.
Kha için vazgeçilmez evolve bazı arkadaşlarımı w olmadan çok dayanıksız ve tflerde takıma yardımı olmadığını söylüyolar, haklılar bende katılıyorum. Dürtme yeteneği çok fazla. Nerf gelmeyeydi eyiydi.
Not: W nerflendiği için artık şahsen w evolve etmiyorum. Zamanım oldukça başka heroların rehberini yapmayı düşünüyorum.
Alıntı Değildir
kha buildini sizinle paylaşmak istedim:
Rünler:
Büyü olarak flash ve ignite tercih ederim duruma göre teleportta alabilirsiniz
Early gamede bu itemler farmımızı düzgün yapmak için yeterli olucaktır.
Oyun ortası yeterli damage sağlayan last whisper bizi idare edebiliyor. Tear of the Goddess'i Muramana'ya tamamlamaya bakın.
Oyun sonunda itemlerinizi böyle tamamlarsanız kimse sizi tutamaz. Yeterince defans ve canınız olucak. Damage demiyorum bile..
Evolve olarakta:
Not: W nerflendiği için artık şahsen w evolve etmiyorum. Zamanım oldukça başka heroların rehberini yapmayı düşünüyorum.
Alıntı Değildir
Son düzenleme: