Merhaba arkadaşlar . Knight Online'da 8 Client açıp pt yapmak isteyenler vardır belki . Ama 2 tane açtıktan sonra pc niz çok kasıyordur muhtemelen . Pc'nizin kasmaması için resimlerde gösterdiğim ayarları yapmanız gerekiyor .
Oyunun bir kopyasını oluşturun başka bir yere , orjinali kurulu olduğu yerde kalsın . Yapıcağınız ayarları kopya olan oyundan yapacaksınız .
İlk önce resimde işaretlediğim klasörlerin ismini değiştirin veya silin . İstediğinizi yapabilirsiniz.
Uninstall.exe ve log.klg dosyalarını silin
Uninstall.exe ve log.klg dosyalarını silin
Options.exe yi açın ve ayarları resimdeki gibi yapın .
Şimdi Knight Online'yi kopyalayacağız . Ben 6 tane kopya oluşturmuştum . Siz kaç client açacaksanız okadar oluşturabilirsiniz .
Tamamdır artık herşey hazır . Multiclient linki veremiyorum çünkü virüslü olabiliyor . Siz google'ye yazarsanız bulabilirsiniz son sürüm multiclient .
Multiclientler içinde 8 ayrı klasör oluşturup her birinin açıcağı knight klasörünü tek tek ayarlayın . Sonra her multiclient.exe sini 1 2 3.. gibi adlandırın ve bir klasöre kısayollarını kopyalayın . Daha rahat olur oyunu açmanız
Oluşturduğunuz kopyalardan okçu charlara girersiniz . Orjinalin olduğu yerdende mage chara girersiniz charlarınızı istediğiniz yere tp leyip kasabilirsiniz . Orjinal olan knightıda window mode da çalıştırın .
Son düzenleme: