Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o değil ben buldum ve kaanın beni iknat etmesi gerekiyorSanırım bu
arkadaş niye attınız konuya hemen adam ezik youtubede şarkının altında adam paylaşmış bütün şarkıları daha fazla göster bölümünde bizim kaan'cık ta heryerde aradım diyor birde demiyor ezikim bulamadım bi b*ku süründürecektim ne güzel off
nese geçti artık
arkadaş niye attınız konuya hemen adam ezik youtubede şarkının altında adam paylaşmış bütün şarkıları daha fazla göster bölümünde bizim kaan'cık ta heryerde aradım diyor birde demiyor ezikim bulamadım bi b*ku süründürecektim ne güzel off
istanbula gelme ihtimalim yüksek kaan okul bitince görüşelim come vs?.Benim 4.sınıfta olduguma inanmıyordun ya diploma fotokopisiyle gelirim ama rulo yapar öyle iade ederim sana anladınmı inceyi
Seni bir gün öldürücem ama hadi hayırlısı bakalım ne zaman Kaancıklar diksin yırtık elbiselerini ne diyim ben sana daha
istanbula gelme ihtimalim yüksek kaan okul bitince görüşelim come vs?.Benim 4.sınıfta olduguma inanmıyordun ya diploma fotokopisiyle gelirim ama rulo yapar öyle iade ederim sana anladınmı inceyi
sen bardağı taşırdın bekle bekle konuyu açıyorum yemekten sonra
Abinin diplomasını mı getiriyorsun şimdide gunti Foruma da onun resmini koymussun farketmedim sanma da susiyim dedim şimdilik Neyyyyse şu finaller bitsin ilgilencem ben senle çok boşladım seni sen yayıldın baya biliyom