koray5265
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Haz 2016
- Puanı
- 4
Merhabalar Ben Koray5265 Öncellikle
Dereceli Sistemin'de Nasıl Oynayabilirsiniz ?
Dereceli Sistemine Sadece 30 Level Sihirdarlar Girebilir
30 Level Oldum Ne Yapmam Gerek ?
Oyna Butonuna Tıklayarak Sihirdar Vadisini Seçelim Ordan Dereceli Sıralı Seçime Tıklayalım.
Herkesin Ligi Var Neden Benim Yok ?
Yeni 30 Level Olanların Oynama Seviyesini Belirlemek İçin Öncellikle 10 Adet Maç Atıcaksınız Kazanma Kaybetme Oranına Göre Sizi Bir Lige Aktaracaktır .
Dereceli Sistemin'de Nasıl Oynayabilirsiniz ?
Dereceli Sistemine Sadece 30 Level Sihirdarlar Girebilir
30 Level Oldum Ne Yapmam Gerek ?
Oyna Butonuna Tıklayarak Sihirdar Vadisini Seçelim Ordan Dereceli Sıralı Seçime Tıklayalım.
Herkesin Ligi Var Neden Benim Yok ?
Yeni 30 Level Olanların Oynama Seviyesini Belirlemek İçin Öncellikle 10 Adet Maç Atıcaksınız Kazanma Kaybetme Oranına Göre Sizi Bir Lige Aktaracaktır .
10 Maçımı Attım Gold 3 Attı 0 LP Yazıyor Ne Demek ?
Dereceli Aşamalarında Puanlama Sistemi Kullanılır LP ''Lig Puanı'' Olarak Kısaltılmış Halidir Yeni Bir Lige Katıldığınızda 0 Lp Olarak Başlarsınız 100 Lp'ye Kadar Çıkmanız Gerekmektedir
100 Lp Oldum Ama Lig Atlayamadım Neden ?
100 Lp Olduğunuzda 3 Maçlık Bir Seri Hakkı Kazanırsınız Oynayacağınız Maçlarda 2'sini Kazanırsanız Üst Lige Terfi Edersiniz.
100 Lp Oldum Ama Lig Atlayamadım Neden ?
100 Lp Olduğunuzda 3 Maçlık Bir Seri Hakkı Kazanırsınız Oynayacağınız Maçlarda 2'sini Kazanırsanız Üst Lige Terfi Edersiniz.
Gold 1 100 Lp Oldum 2 Maç Kazandım Ama Lig Atlıyamadım ?
Her Ligin 1'li Sayısında Goldsanız Platin'e Çıkmak İçin 3 Maç Kazanmanız Gerekmektedir Bu Maçlar 5 Maç Üzerinden Değerlendirilmektedir.
Ligleri Öğrenelim:
Bronz Kümesi: Bronz Kümesi Oyundaki En Düşük Ligtir Sadece Sihirdar Simgesi Ödülü Vardır.
Gümüş Kümesi: Oyundaki En Düşük İkinci Ligtir Ödülleri Gümüş Çerçevesi İle Gümüş Simgesidir
Altın Kümesi: Oyundaki Orta Lig Diyebilirim Ödülleri:Altın çerçevesi ,altın simgesi, her sezon 1 şampiyon kostümü
Platin Kümesi:
Ligleri Öğrenelim:
Bronz Kümesi: Bronz Kümesi Oyundaki En Düşük Ligtir Sadece Sihirdar Simgesi Ödülü Vardır.
Gümüş Kümesi: Oyundaki En Düşük İkinci Ligtir Ödülleri Gümüş Çerçevesi İle Gümüş Simgesidir
Altın Kümesi: Oyundaki Orta Lig Diyebilirim Ödülleri:Altın çerçevesi ,altın simgesi, her sezon 1 şampiyon kostümü
Platin Kümesi:
Oyundaki Yüksek Liglerdendir Ödülleri
latin Çerçevesi,Platin Simgesi,Her Sezon 1 Şampiyon kostümü
Elmas Kümesi:
Oyundaki Yüksek Liglerdendir Ödülleri:Elmas çerçevesi ,Elmas Simges, her sezon 1 şampiyon kostümü
[FONT="]Ustalık Aşaması:
[/FONT]
[FONT="]Ustalık Aşaması:
[/FONT]
Oyundaki En Yüksek 2. Ligtir Ödülleri: Ustalık Simgesi,Ustalık Çerçevesi, Her Sezon 1 Adet Şampiyon Kostümü
Şampiyonluk Aşaması:
Oyundaki En Yüksek Ligtir Ödülleri:Şampiyonluk Simgesi, Şampiyonluk çerçevesi ,Her sezon 1 adet şampiyon kostümü
Bu Liglerin Çerçeveleri:
Son düzenleme: