Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
illegal ***** adamlar güçlü geldi ya bizim takımda tryndamere bişeyi afk durdu ondan yenildik yoksa yenerdikde 1. maçta çok kötü çevirdiler
cevap yaz la buraya
illegal ***** adamlar güçlü geldi ya bizim takımda tryndamere bişeyi afk durdu ondan yenildik yoksa yenerdikde 1. maçta çok kötü çevirdiler
cevap yaz la buraya
Dün geceki maçıda untmadim illegal kıçımı yırttım bayrağın beşinide alcam diye bi öldüm hepsini kaptırdınız 200 e 100 maçı çevirdiler helal olsun kaç kere diyom adama dalmayın diye 1 bayrak alsanız adamı öldürcenizden 2 kat puan gelıyor
vallaha mı
ama şöyle bi durum var bayrak kaparken adamlar bi anda çıkıveriyorlar sonra el fatiha bi de adamlar 4 adam varsa bizden bana dalıyorlar bi pok varmış gibi
bundan sonra bayrak kapacam hep inci sözü
boşuna takım oyunu değil
RoyaLSnipeR
reis senin nick ne
Not bu aralar oyuna giremem haftaya pazara kadar vizeler var
nub caner west'e gel öğretiyim
benim silahlı karı akar ya da master yi tyndamare mı ne ondan aldım bakdım adamlar coşuyo 0/0/0 yaptım ne öldürebildim ne asist yaptım ne de öldüm
Yürügit be
caner o tryndamere de önemli olan hızlı vurmak 2 tane phantom dancer al o zaman görüyolar ebelerininkini
----------
silahlı karı mişss fortunemi yoksa caitlyn mi?
Yürügit be
caner o tryndamere de önemli olan hızlı vurmak 2 tane phantom dancer al o zaman görüyolar ebelerininkini
----------
silahlı karı mişss fortunemi yoksa caitlyn mi?