AraNeL
Aileden
arkadaşlar bu hafta gelen herolara bayıldım çoğunu ilk defa kullanıyorum dotadaki benzerliklerinden yola çıkarak fazla sıkıntı çekmiyorum tabi sion ve fortune benim için ağır basanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.300 ip var kaldı son 1k. Fizz alacam bendemf ile oynadım demin benlik bi ad değil ben uçmalı kaçmalıları seviyorum Ağırlıklı olarak sup ve tank heroları ile oynamak nedense bana daha cazip geliyor
LeBlanc öneririm çok üç kağıtçı bir karakter yatırmaları çok zor.mf ile oynadım demin benlik bi adc değil ben uçmalı kaçmalıları seviyorum Ağırlıklı olarak sup ve tank heroları ile oynamak nedense bana daha cazip geliyor
LeBlanc öneririm çok üç kağıtçı bir karakter yatırmaları çok zor.
1 stuna bakar
O kadar ciddi bir sekilde verdin ki cevabi gulme krizine girdim yemin ediyorum
Bu arada evet skarner oynayan fazla yok. Zor geliyor heralde cc siz jungle oynamak bizimkilere. 6 olana kadar saglam gank yapamamak falan. Shy ve ww de cok az. Kaldiki sion hic gormedim 4 aydir, yani servera gectigimden beri. Birinin bunlara sionun ne denli bir hayvan oldugunu hatirlatmasi gerekir.
öle değilmi ama şampiyonda defansif hiç bişey yok kaçmak yada yakalamak üzerine kurulu skilleri var
ben skarner jungle severim slowu var redli gelirse ganke baya zorlar zaten ilk q-w fulluyorum w speed verio
türk serverinde aynı heroları görüyorum hep sıktı vallahi. Sion dediğiniz gibi dehşet bir tank. Ayrıca syvanada mana sıkıntısı da yok ultiyle dal karşı takıma
saçmalama la
LeBlanc öneririm çok üç kağıtçı bir karakter yatırmaları çok zor.
neyse ne ben fizz den şaşmam az kaldı az
Aslında tank değil, full ad kassa bile 3k hp'si olabilen, ultisi yüzünden tf'de ölmeyen bir hayvan sadece. ^^
shaco sadece rp ile mi açılıyor ben ona tam dikkatli bakmadımda
o kadar detaylı bilgim yok işte. Mağazada sadece rp ile yazıyodu içerlendim 1-2 küfür ettim bendeYok 3150 IP ilede alablirsin. Yanılmıyorsam sadece rp ile satılan bi hero yokta zaten