rapstarcigi
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Mar 2011
- Puanı
- 18
Şimdiye kadar dereceliye girip 8 oyun attım 4win-4 lose 2 oyundan 1ini bile kazansam 5 winle hangi kümeye düşerim?
Edit: unrakenkedim
Edit: unrakenkedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyun içi K/D/A'de önemli.Eğer skorların iyiyse silver 4 veya 5'e atar.
Az önce birazcık feedledm 9. oyunda oda karsısı full silver üstü gold falandı bizim takımda unranked hep jungle adam gang gelip kili alıyor falan :S onun dısında killerim falan yüksek oldu hep yenilirken bile tek basıma oynuyordum resmen :S
Alınma ama o eloda ki çoğu kişi berbat oynuyor.
Bence Solo ranked girdiğin zaman tek oynayacaksın.Tek oynayacaksın derken,kimseden yardım beklemeden oynayacaksın.
Adamlarda 1 kişi hariç ezikti farkındaydım bizim takım dk 4 kule verdi ben o oyun napabilirimki :S karşımdada counter vardı zaten
Dediğim gibi o eloda bunlar çok doğal şeyler ^^ Ranked oyun kazanmak istiyorsan kendine birini bul onunla gir oyunlara.Senin için faydalı olacaktır
Hayırlı olsun.
Benim Bildiğim Kadarıyla o Winlerle fazla önemi yok Var ama o kadar değil 30 olana kadar aldığın zaferler kaybettiğin maçların önemi çok büyük Benim Hesapta 7 win 3 lose de silver 5 e atmışttı çünkü 24 levele kadar hep botlarla oynadım Normal Zaferim çok düşüktü DAha Sonra Sezon sıfırlandı tabi bu arada her gün 5-6 maç atıyorum çoğu winle geçti 200 250 normal zaferim oldu sezonuda gümüş 3 de bitirmiştim diğer sezon 10 maçta 7 win 3 lose aldım gene bu seferde altın 3 e attı beni Normal Zaferin çok önemi var bu işte.
Silver'a mı attı. İyi ya Allah bronz kümeye düşürmesin gerçi pek bi fark yok tr'de ha silver ha bronz.
Hayırlı olsun.
@rapstarcigi beni nasıl sılver 5 e attı ya
pıtırcıkkkkkkkkkkk
kda veya başka bişeyle alakalı değil tamamen girdiğin oyundaki takımının ve karşı takımın mmr'sine göre verir onuda nerden bakıcaz oyuna girerken herkez bakıyor lolnexus lolskill filan orda 2 takımın mmr'si yazar ort mmrdir o ona göre atar seni kümelere bide üstütse 3 maç yenerek win streak yaptıysan gelen adamların ligleri artar ve onlara karşı galıbiyet alırsan daha iyi bi lige atar hani arada diyolarya unrankedim karşıda 2-3 gold yada plat geldi muhabbet orda işte.
ama genelde 4-5 winleri silver4,5 civarı atıyor.