bogasan11
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Mar 2011
- Puanı
- 0
Satıldı.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5tl veriyim? oda tier2 runeleri icin
15tl etmez skin varmı varsa eder anca 30yapmakda ne var?-
Sen sadece gunde 3 saat oyniyabiliyorsun diye hesabin fiyatinimi yukseltiyorsun? 1tl veriyim istersen birtane simit alirsin A:SD:ASD30 yapmak demek Günde en fazla 3 saat giren biri için 2 ay kadar bir süre demek dostum Heleki TR serverinin durumuda malum işler iyice sarpa sarıyor
Kenks sen nerdesin yauv yarin sen giriyor? sen giriyor skype biz oyniyor ok.en azından 10 lira eder
Sen sadece gunde 3 saat oyniyabiliyorsun diye hesabin fiyatinimi yukseltiyorsun? 1tl veriyim istersen birtane simit alirsin A:SD:ASD
saka bir yana hayirli satislar
nerden biliyosun kardeş 5 saat oyun oynayıp 2 3 saat dışarı çıkmadığını ? adam sana fiyat yüksek olduğu için açıklama yapıyorHerkes senin gibi asosyal değil dostum bütün gün lol oynayamıyanlar var.
nerden biliyosun kardeş 5 saat oyun oynayıp 2 3 saat dışarı çıkmadığını ? adam sana fiyat yüksek olduğu için açıklama yapıyor
Sen sadece gunde 3 saat oyniyabiliyorsun diye hesabin fiyatinimi yukseltiyorsun?açıklama derken baya bildiğimiz dalga geçiyor -,-
Sen sadece gunde 3 saat oyniyabiliyorsun diye hesabin fiyatinimi yukseltiyorsun?
sonrada şaka yapmış hani önyargılı olma diye söyledim başkalarına karşı
Aynen oyniyamiyanlar var. Simdi konuylan ne alakasi var? uzatmiyim ben hayirli satislar.oynamaya fırsatı olmayanlar var çok fazla 3saat derken onu kastettim ben 3 saat oynamadım
rünler full ? tier 1 rünler var rün sayfasında
fazladan 2 tane 30 level hesap var isteyin veriyim bedavaya
benim konumu kirletmezseniz sevinirim.