AraNeL
Aileden
arkadaşlar http://pbe.account.leagueoflegends.com/ adresinden ''Download Game Here'' yazan yerden pbe yi indirdim 1.4 gb dı oyunu açtım türkçe oynamak için localeden tr_tr yazdım ama 1.5gb lık bir güncelleme yapıyor bu normalmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben indirdim ve içindeki clienti açtım ve anlamıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi benim :S yani bak şöyle detaylı anlatayım. Pbe zip i indirdim(1.4gb) içindekini klasöre çıkardım. O klasörün içinde launcher vardı türkçe oynamak için localeden tr_tr yazdım sonra launcheri açtım güncelleme yapmaya başladı. Ve bu bağımsız ayrı bi klasörde pbe dosyam masaüstünde normal lol dosyam C'de ikisininde ayrı launcheri var yaniGüncelleme yapması doğru baya uzun sürebilir hata yok yani ama nasıl kurulum yapıcağın hakkında bilgin varmı ? Riot Games klasörünün içine ayrı Lol Pbe dosyası aç ve oraya kur eğer bu şekilde yapmazsan Normal lole dönerken gene silip tekrar güncelleme yapman gerekecek bu da saatlerini alır ve pbe oynamak ıstersen gene aynı işlem
bak normal lol c deyse bunu d ye at karışmasınlar 1.5 gb patch yapması normalben indirdim ve içindeki clienti açtım ve anlamıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi benim :S yani bak şöyle detaylı anlatayım. Pbe zip i indirdim(1.4gb) içindekini klasöre çıkardım. O klasörün içinde launcher vardı türkçe oynamak için localeden tr_tr yazdım sonra launcheri açtım güncelleme yapmaya başladı. Ve bu bağımsız ayrı bi klasörde pbe dosyam masaüstünde normal lol dosyam C'de ikisininde ayrı launcheri var yani
ikisininde dosyası ve launcherleri ayrı şuan. Sorun yok değilmibak normal lol c deyse bunu d ye at karışmasınlar 1.5 gb patch yapması normal
ikisininde dosyası ve launcherleri ayrı şuan. Sorun yok değilmi
ben bir iki champ arasında kaldım onları deneyeceğim. Güzel bir adc almak istiyorum vayne yada quinn bakayım bi deneyeyim 180mb kaldı
yok tabi okadar atması cok normal
dua et daha fazla deil her hafta 100-300mb pacht geliyor
benim anlamadığım bu normal lol de de en ufak şeyde ping 100-200-300 uçuyor :S internetimde zerre sorun yok diğer pc den herhangi bir video herhangi birşey açılsa ping uçuyor ve bu birtek lolde oluyorBenim patch 2 3 saat üzeri sürmüştü 2 gün önce kurdum 250 300 arası pingler indirdiğine değmez
tr de mi bir sıkıntı var. Oyun en ufak şeyde ping arttırıyor bu nasıl bir server nasıl bir sunucu anlamadım. Tr deyim bu arada100 lere kadar iyide yukarısı sıkıntı Na damı oynuyon dicem Trdesindir bi sıkıntı var ama ben bilemicem