Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Versene bir tane.PBE de ne varmış böyle herkes acc istiyor bende mesela 18 tane var ama bunu champion denemek için açtım , ama iyiki açmışım şuan çoğunda 10kRP 100k IP den fazla para var ve arkadaşlarımla oynuyorum.
la dümbük hayattan ne haber nabıyosun hiç mesaj atmıyosunPBE de ne varmış böyle herkes acc istiyor bende mesela 18 tane var ama bunu champion denemek için açtım , ama iyiki açmışım şuan çoğunda 10kRP 100k IP den fazla para var ve arkadaşlarımla oynuyorum.
şuan 111 champ unlocked değilpbede son gelen uptade ile 111 tane champ unlockedlendi ve ek ip rp eklendi 15 20 tane felan var tenigri arkadaşım iletişime geçde yollayıverem :/
gelen uptade ile kalkmış olabülür caner bEyşuan 111 champ unlocked değil
Perma Bandan Eriyenler test serveri oluyorpbe ne oluyo ?
cidden anlamadım bu eu west north olan yerlermiPbe test serveri yani patch ve yeni hero gelicek ise burada deneniyor ilk yani bu servere geliyor olay bundan ibaret
cidden anlamadım bu eu west north olan yerlermi
her hafta 10k ip ve 4.5k rp geliyor ve champların hepsi 450 ip yada 260 rp oluyor skinlerde 450 rp gibi birşey
cidden anlamadım bu eu west north olan yerlermi