AraNeL
Aileden
beyler. Daha çok dereceli maç oynuyorum öncelikle bunu söyleyeyim. Ben hecarim ile jarvan arasında kaldım ikisi de hoşuma gitti sizin görüşlerinizi öğrenebilirmiyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pbe nin faydası işte jarvanı denedim bu hafta bedava zaten. Hecarimi pbe de denedim cidden şaşırdım jarvandan daha iyi bir tank+daha iyi dmg vuruyor ve daha seri jungle yapabiliyor. Başka böyle champ önerisi olan yada bu konuyla ilgili söyleyeceği olan varsa bekliyorumHecarim başta kasarsan senin nerden geldiğini bile anlamazlar
main champım irelia benim geçen q la 3 kill aldım benim solo champlarım var olaf var lee var shen var garen var. Lee ile jung da oynarım ama seri jung yapıp şöyle tanklayacak birşey istiyorum. Tabi kesin sonuçlu ganklar atarak karşı takımın direncin zayıflatmak istiyorum. Hecarim gerçekten bir canavara benziyor jarvandan daha op geldi bana stunu da varSolo top main'in varmış ztn bide jungle'ın olsun bence direk hecarim al gankı saglamdır.
Jarvanın okadar iyi gankı yok junglede hecarime göre
latede sence hangisi ağır basar ?2side iyi hero ama jarvan katıksız hayvan jungle olarak sorarsan jarvan derim ama hecarim kötü değil yanlış anlama sadece jarvan biraz hayvanımsı güçlükte
dmg i gerçekten çok fazla jarvana oranla ve daha seri jung yapabiliyor. Jarvanın ultisinden kaçabiliyorlar o zaman arkadaki carry lere saldırabiliyolar. Jarvan ultiyi çok dogru bir zamanda atman lazım yoksa kendi takım arkadaslarını da içeri alabiliyorsun. Hecarim in e skiline bastıktan sonra adama çarpınca sersemletiyor ayrıcahecarimde stun yok ama ult de fear var ama j4 dün söyle bi yanı var ult sinden çoğu şampiyon kurtulabilir eskiden yoktu öyle kolay kacabilen şampiyonlar yeni cıkarılanlar ult den rahat ca kacıyor hecarim derim ben win ordanı bu 55.14%
Hecarim (The Shadow of War) - Champions - League of Legends
----------
j4 win ordanı:52.29%
dmg i gerçekten çok fazla jarvana oranla ve daha seri jung yapabiliyor. Jarvanın ultisinden kaçabiliyorlar o zaman arkadaki carry lere saldırabiliyolar. Jarvan ultiyi çok dogru bir zamanda atman lazım yoksa kendi takım arkadaslarını da içeri alabiliyorsun. Hecarim in e skiline bastıktan sonra adama çarpınca sersemletiyor ayrıca