IMLEGEND
Aileden
Ihtiyacınız olan eşyaları, görev itemlarını, potionları vs. alabilmenin en hızlı yolu Auction Hall (AH)'ı kısaca anlatmak istedim. Yapmamız gereken ilk şey, tabii ki öncelikle bir Auction Hall bulmak, hemen hemen bütün mekanlarda var. Shire, Bree, Thorin's Hall, Lothlorien, 21st Hall bunlardan bir kaçı.
Auctions, Açık Arttırmalar
Bir Auctioneer'la konuştuğumuzda karşımıza alttaki gibi bir ekran çıkıyor. Gördüğünüz gibi, gayet kullanışlı, Search ve Level Range kısımları size çok yardımcı olacak. Eğer öylesine bakınmak istiyorsanız, aşağıdaki ana başlıkları açıp, alt başlıklarında dolaşabilirsiniz.
Ben guardian oynadığım için, heavy armor bakıyorum ve level range'ini de kendime göre ayarlayıp, Sort kısmını Buyout'a ayarladım. Bunun sayesinde, bir itemın fiyatı azdan çoğa doğru sıralanıyor. Oradan çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz, Bid'e de ayarlarsanız, teklif vereceğiniz fiyat azdan çoğa doğru sıralanır vs.
Bid, Teklif Vermek
Bir itemı da beğendikten sonra, Bid veya Buyout seçeneklerinden birine tıklayacağız. Bid'e tıklayınca teklif vermiş oluyoruz, vereceğimiz parayı da aşağıdaki panelden ayarlayabiliriz, ve itemın sağ tarafında yazılan x Hours - x Days süresince bekleyeceğiz ve Outbid olmazsak, yani başkası bizden başka bir teklif yapmazsa, item bize maille gelecek, eğer ki Outbid olursak, paramız bize geri dönecek.
Bid yaptıklarımızı da, yukarıdaki Bid başlığına tıklayarak görebiliriz, aynı anda en fazla 20 itemı bidleyebiliyoruz. Eğer bidledikten sonra direkt Buyout'unu ödeyerek satın alma kararı alırsak, oradaki Buyout'a tıklamamız yeterli oluyor.
Post, İlan Vermek
Karakterinize veya hesabınıza bağlı (Bound) olmayan itemları açık arttırmaya çıkarmanıza yarayan bölme. Free/Premium oyuncular 5, V.I.P.'ler ise 30 taneye kadar item post edebilirler. Panelden Bid ve Buyout fiyatlarını, ilanın süresini ve sadece kinship üyelerine açık olup olmayacağını ayarlayabilirsiniz. Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra Post Auction seçeneğine tıklamalısınız.
İlanı verdikten sonra da, vazgeçmek isterseniz, kısa bir süre zarfında Cancel Post diyerek, itemınızı mailinize yollayabilirsiniz.
Alıntıdır.