Önizleme:
Kurulum Ve Açıklama:
Öncelikle Logo:
"header.psd" dosyasından logonuzu kendınıze gore ayarlayıp "/img" klasorune "header.png" olarak kaydedınız.
Kurulum:
"/inc" Klasorune giriyoruz.
"config.inc.php" ve "dbsettings.php" dosyalarını not defterı ıle açıp serverımıza gore duzenledıkten sonra kaydedıyoruz.
Dosyalarımızı Sitemize Atıyoruz Bu Kadar Kurulum Tamamlandı.
İndirme Linklerini düzenlemek:
indirme linklerini "/pages/downloads.php" ıle duzenleyebılırsınız.
Linkler:
İndir: Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
İndir2: Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
VirusTotal: TIKLA!
Kurulum Ve Açıklama:
Öncelikle Logo:
"header.psd" dosyasından logonuzu kendınıze gore ayarlayıp "/img" klasorune "header.png" olarak kaydedınız.
Kurulum:
"/inc" Klasorune giriyoruz.
"config.inc.php" ve "dbsettings.php" dosyalarını not defterı ıle açıp serverımıza gore duzenledıkten sonra kaydedıyoruz.
Dosyalarımızı Sitemize Atıyoruz Bu Kadar Kurulum Tamamlandı.
İndirme Linklerini düzenlemek:
indirme linklerini "/pages/downloads.php" ıle duzenleyebılırsınız.
Linkler:
İndir: Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
İndir2: Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
VirusTotal: TIKLA!
Moderatörün son düzenlenenleri: