IMLEGEND
Aileden
Merhaba Komutanlar!
Mad Tanks serüvenine daha hızlı başlayabilmeniz için sizlere basit bir başlangıç rehberi hazırladık.
Oyuna Kullanıcı Adı ve Şifreniz ile ilk defa giriş yaptığınızda yardımcımız sizi ilk olarak eğitim alanına davet ediyor.
Not:İlk eğitimi tamamladığınızda başlangıç için değerli ödüller kazanabilirsiniz.
Mad Tanks serüvenine daha hızlı başlayabilmeniz için sizlere basit bir başlangıç rehberi hazırladık.
Oyuna Kullanıcı Adı ve Şifreniz ile ilk defa giriş yaptığınızda yardımcımız sizi ilk olarak eğitim alanına davet ediyor.
Not:İlk eğitimi tamamladığınızda başlangıç için değerli ödüller kazanabilirsiniz.
İlk Eğitim Videosu
Oyun Ekranı Tanıtımı
Kontrol Tuşları - Oynanış Tuşları
Farklı Savaş Haritaları
Oyun Modları
Birbirinden farklı oyun modlarında arkadaşlarınız ile veya diğer oyuncular ile savaşabilirsiniz.
Diriliş Modu; Oyuncular iki takıma ayrılır ve ölümde farklı bir noktada tekrar dirilir. Belirli bir oranda düşman tankı yok eden veya en çok öldürmeye sahip olan takım savaşı kazanır.
Standart PVP; Rakibin her tankını yok etmeyi başaran takım savaşı kazanır.
Dereceli Eşleşme; Dereceli eşleşmeye katılabilmek için 8. seviye tanka sahip olmanız gerekir.
Standart PVE; Diğer oyuncular ile birlikte bilgisayarlara karşı savaş yapabilirsiniz.
Hikaye Modu; Belirli bir senaryo üzerinde görev yaparak ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir mod.
Eğitim Modu; Tankınızla hikaye modundaki bölümleri tamamlayabilir Onur Rozeti kazanabilirsiniz.
Özel Oyun Modu; Özel oyun odaları kurarak dilediğiniz zorlukta ve sürede savaş odaları kurabilirsiniz.
Modül Sistemi
Tanklarınızın modüllerini yükselterek gücünüzü arttırabilirsiniz.
Beceri Sistemi
Tanklarınıza beceriler ekleyerek daha işlevsel bir tanka sahip olabilirsiniz.
Beceriler hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
Kamuflajlar
Tanklarınızı kamuflajlar ile dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
Araştırma Sistemi
Araştırma penceresinden yeni tankların araştırmasını yapabilirsiniz.
Mürettebat Sistemi
Mürettebat yuvalarınıza yerleştireceğiniz askerler ile tanklarınızın eksik yönlerini güçlendirebilir veya mevcut gücünüzü daha fazla arttırabilirsiniz. Aynı özel beceriye sahip üç farklı askere sahip olduğunuzda sahip olduğunuz ekstra güçlendirmelerin oranı artar, ayrıca mürettebatları geliştirebilir veya yükseltebilirsiniz.
Mürettebatlar hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
Takım Sistemi
Arkadaşlarınız ile oluşturabileceğiniz takımlar ile savaşlara katılabilir ve ekstra gelir elde edebilirsiniz.
Hedef Alma Sistemi
Rakibinizin zayıf noktalarını vurarak daha yüksek hasar verebilirsiniz.
Cephanelik
Tankınızın savaşlarda kullandığı merminin tekrar doldurulmasını veya yüksek hasarlı özel mermi doldurulmasını sağlayabilirsiniz.
Görev Sistemi
Mad Tanks'de günlük görevleri tamamlayarak ödüller kazanabilirsiniz.
Günlük Giriş Ödülü Sistemi
Sadece oyuna giriş yaparak birbirinden değerli ödülleri kazanabilirsiniz.
Sıralama Sistemi
Farklı kategorilerde sıralamaya girerek ödüller kazanabilirsiniz.
Şans Atışı Sistemi
Şans atışları ile değerli ödüller kazanabilirsiniz.
Şans atışı sistemi hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.