-Clubreina
Daimi Üye
Master Yi aldım arkadaşlar çok hoşuma gitti bunun ince taktiklerini öğrenmek istiyorum daha pro bir şekilde oynamak için var mı böyle bildiğiniz ince taktikleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam benle oynarken midi feedler tek oynarken 13/2 14/2 oynar canerle maç atmayın troller Xdkardeş tr serverindeysen her champ güzel garenle ranked maçda az önce 14/2 bide 13/2 yaptım
sen hani oynamıyordun la ?kardeş tr serverindeysen her champ güzel garenle ranked maçda az önce 14/2 bide 13/2 yaptım
aradan 2*3 ay geçti la ara sıra maç atıyorum ben olmasam midde bitmişti la maç allahtan luxu aldımda çaktım ultiyi 5 ine birden hepsi yarı hp
sen hani oynamıyordun la ?
yo q için deathfire gaspla birlikte bence gayet iyi ap zaten ne bekliyosun
nick ver ekleyeyim kaçamazsın o zamanyo q için deathfire gaspla birlikte bence gayet iyi ap zaten ne bekliyosun
şöylede bişi var sen her 400-500 hp yi beklersen vurmak için sövmedikleri akraban kalmaz senin deyiminle doğru ama trde bana göre çok küfür yersin taner kardeş
banamı dedin?
----------
master yi nin botu tabikide magıc penet olucak önemli olan dmg vurması kill alırsa zaten skiller açılıcak cd botu alınmaz yi ye
tabi tr de ad oynanıyor genelde bilmez bazıları
sen ver la girersem eklerim arada giriyom işte
nick ver ekleyeyim kaçamazsın o zaman
oha 3 mü olm o kadar düşmez la 12 saniye felan değilmiydi o %35 cooldown o kadar düşürmezkia a rastlantıya bak şimdi biten oyundan bir ss
Bot ile q skill'i 3saniyeye kadar iniyor ve taktik yapma olasılığı artıyor
özenti xdoha 3 mü olm o kadar düşmez la 12 saniye felan değilmiydi o %35 cooldown o kadar düşürmezki
----------
ilk itemi görmemiştim oda %20 veriyodu herhalde bende bi deniyem la ap yi
napak ölekmi la ben garenle 14 kill almışım neyin derdindesiniz TR SERVERİ PİŞMANLIKTIRtamamda deathfire cd için alınmıo ki onun aktifini adama atınca hedefin canının %15 ini götürür onu q dan önce atıcaksınki adamı q ile öldürüp cd 0 lansın
ek olarak deathfire %10 cdr verir :drym:
----------
oyunda maximum %40 cd ye ulaşabilindiğinden haberiniz varmı sizin ?
ayakkabı ile maximum seviyeye çıkıyor iştetamamda deathfire cd için alınmıo ki onun aktifini adama atınca hedefin canının %15 ini götürür onu q dan önce atıcaksınki adamı q ile öldürüp cd 0 lansın
ek olarak deathfire %10 cdr verir :drym:
----------
oyunda maximum %40 cd ye ulaşabilindiğinden haberiniz varmı sizin ?