Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu şarkıyla oylamaya kalmışım ya ne deyim artık bilemedim çok mu yüklendim acep emreye
2kişi arasında kaldım ama oyumu alan Shi-Gin oldu :nse:
japonca paylaşan tek ben olduğuma göre her hafta oylamaya kalırım desene
her tarzı kendi arasında eliyorum artık 2-3 tane japonca şarkı geldi diyelim mesela bunlardan biri gibi
emre ile bana bir şey yok mu ?
- The Dynasty
- ApAcHee07
Yarışma sonunda üstünlük sağlayana ödül olarak 1 aylığına panalden ayarları ile oynayıp warezmax'ı görmesini sağlayacağım.
Yarışma sonunda kazanan konu link'i ile birlikte özel mesaj atsın.
papanınoğlu buraksın değil mi sen ? anime'ye çizgi film diyenlere acayip ayar oluyorum diyeceklerime forum kuralları izin verse bi :hfy: izlemediğiniz bilmediğiniz şeylere ön yargı ile yaklaşıp çizgi film damgası vurmayın hemen.herkez sarkı seçmış kaya anismanyolu çizgi film koymuş
papanınoğlu buraksın değil mi sen ? anime'ye çizgi film diyenlere acayip ayar oluyorum diyeceklerime forum kuralları izin verse bi :hfy: izlemediğiniz bilmediğiniz şeylere ön yargı ile yaklaşıp çizgi film damgası vurmayın hemen.
sana en iyi cevap şu sahnede söylediği olur japoncada anlamı her ne kadar başka olsada şuan demek istediklerimi ufak bir biçimde yansıtıyor
?MAD??Sword Art Online - 1 Year, 2 Months, and 20 Days. - YouTube
kız orada hoşlandığını söylüyorda türkçe olarak duyunca o kelimeyi garip kaçıyor
Ne diyor o sahnede ? Kelebek gibi uçarım arı gibi ? :haha
Bana bir şey yok mu ?
- The Dynasty
- ApAcHee07
Yarışma sonunda üstünlük sağlayana ödül olarak 1 aylığına panalden ayarları ile oynayıp warezmax'ı görmesini sağlayacağım.
- The Dynasty
- ApAcHee07