Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
arkadaşlar uzun zamandır kendi çapımda bir site ile uğraşıyorum ama profesional anlamda bişey çıkartamıyorum bilindiği gibi web siteleri için birden fazla programlama dili ve grafik tasarım bilgisi gerekiyo haliyle tek başıma altından kalkamıyorum çok amatör oluyo hadi tasarımını yaptım php ile güvenlik konusu bootstrap hakkında hiçbir bilgim yok şimdi forum olarak tamamiyle gönüllülük esasına dayalı warez paylaşımlar yapabilceğimiz bir site kursak gerçekten istemediğim kadar boş vaktim var benim gibi çok fazla arkadaşın oldugunada eminim günün 18 saati garanti pc başındayım yapıcak bişeyler arıyorum
ne kadar bilgiye sahipsin derseniz
bilişim teknolojileri mezunuyum, devlet lisesi haliyle ileri bir eğitim aldım diyemem ama
orta dereceden biraz daha iyi html
orta derece css
az derecede php bilgisine sahibim
evet wordpress ile 50 tl gibi ücretlere bir site açabilirdim ama orjinal bizi yansıtan bir site olsun istiyorum hazır scriptlerle herkez birşeyler yapabilir
neden buraya böyle bir konu açma isteği duydun derseniz forumu 2011 yılından beridir takip ediyorum kimler geldi geçti ama forumun demir başları hiç kendini bozmadı tamamiyle samimiyete inandığım için böyle bir konu açtım olurda yapabilirsek aynı samimiyet ve sıcaklıkla iyi yerlere geleceğimizden şüpem bile yok şimdi soruyorum benimle misiniz ?
ne kadar bilgiye sahipsin derseniz
bilişim teknolojileri mezunuyum, devlet lisesi haliyle ileri bir eğitim aldım diyemem ama
orta dereceden biraz daha iyi html
orta derece css
az derecede php bilgisine sahibim
evet wordpress ile 50 tl gibi ücretlere bir site açabilirdim ama orjinal bizi yansıtan bir site olsun istiyorum hazır scriptlerle herkez birşeyler yapabilir
neden buraya böyle bir konu açma isteği duydun derseniz forumu 2011 yılından beridir takip ediyorum kimler geldi geçti ama forumun demir başları hiç kendini bozmadı tamamiyle samimiyete inandığım için böyle bir konu açtım olurda yapabilirsek aynı samimiyet ve sıcaklıkla iyi yerlere geleceğimizden şüpem bile yok şimdi soruyorum benimle misiniz ?