Merhabalar,
Bu konu altında guarda eklenmesini istediğiniz özellikleri öneri/taleplerinizi bildirebilirsiniz.
Öneri ve talepte bulunurken lütfen mantıklı va yapılabilitesi olan isteklerde bulunmaya çalışınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşün için teşekkürler, söylediklerin arasında 2. ve 3. maddeler mevcut sistemi toparladığımızda eklenebilecek şeyler. Ancak 1. maddeye katılmıyorum. Söylediğin şekilde görsel olarak güzel olabilir ancak kullanım açısından çok kötü olacaktır. Örneğin adam tüm hotanda bir skili kapatmak istiyor hotan haritasında ortalama 100 regionID var ise tek tek elle girmek zorunda kalacak söylediğin sistemde. Ancak bizim mevcut sistemimizde veri tabanından kolayca kopyalayıp panele yapıştırıp ayarları kaydetmesi yeterli gelecektir.1.Panelde bir çok region vb düzenleme bölümlerinde değişiklik şart. Daha kullanışlı ve göze hoş yapılmalı. Örnek aşağıdaki gibi Açıklama ve altında sadece (INT) değeri almış 1 adet sutun içine region skill yada item ID vb sayı yazılmalı. (Örnek olarak 1 adet basit bir görsel ekledim.)
2. Battle Arena ve CTF ödül değiştirme mutlaka eklenmeli. Bu editi çoğu kişi yapamaz. Filter buna destek olmalı.
3. Belirlenen Regiona PC Limit ekleme ve Zerk kullanımı kapatma.
Daha ekleyeceklerim var ama bunlar şuan için yapılabilir gördüklerim.
Yani aşağıdaki görselde görüldüğü gibi RegionID girilmesini istenilen bölüm görsel olarak hoş durmuyor.
Görüşün için teşekkürler, söylediklerin arasında 2. ve 3. maddeler mevcut sistemi toparladığımızda eklenebilecek şeyler. Ancak 1. maddeye katılmıyorum. Söylediğin şekilde görsel olarak güzel olabilir ancak kullanım açısından çok kötü olacaktır. Örneğin adam tüm hotanda bir skili kapatmak istiyor hotan haritasında ortalama 100 regionID var ise tek tek elle girmek zorunda kalacak söylediğin sistemde. Ancak bizim mevcut sistemimizde veri tabanından kolayca kopyalayıp panele yapıştırıp ayarları kaydetmesi yeterli gelecektir.
Her Region için başlangıç (x1, y1) ve bitiş koordinatları (x2, y2), girilen RegionID değeri için, bir radius (r) değerine göre, matematiksel bir hesaplama ile içeride kalan bütün koordinatlar için RegionID değerleri kolayca alınabilir aslında.
La olm yine mi sen işin gücün okulun yok mu senin git az ötede oyna yoksa ağzının ortasına kürekle vururum, ezik seni
Çay demlesin bence önemli olan yapılmayanı yapmak :'(
Kanka ben seni öldün sanıyodum :beerBence anlık player durumu eklenmeli. Demek istediğim panelde ekstra bir tab oluşturulup,
Server Name | Online Player | Status
Maxigame / 758 | Check, Easy, Populated, Crowded
bu tarz da bir olay gösterilebilir. Benim şahsi fikrim tabi ki. Bu sayede oyuncu gözünde her oyunu büyütmez veya oyunun doluluk oranı anlık olarak takip edilebilir. Ayrıca MaxiGuard kullanan oyunlarımız sizlere referans olur.
- Kısıtlama bilgilerini Notice, Notify veya PM olarak gönderme eklenebilir.
- 2 aşamalı giriş eklenebilir. Kullanıcı ID ve PW yazıldığında Telefon'a onay için SMS gidebilir.
- Region muhabbetine gelecek olursak, oyunda hangi bölgenin Regionun kısıtlama özelliklerini isteyen müşteri basit yoldan karakter götürüp panel üzerinden karakterin region baz alınabilir.
- DLL özelliklerine Union Chat limit eklenmeli.
- DLL özelliklerine Zoom Hack ayarı eklenmeli. (Tecrübem bir çok oyuncu bu olayı gerçekten seviyor).
- Item kilit sistemi gelmeli.
- Akademi olayı genişletilmeli. Honor sistemli etkinliklerde oyunda akademi kurulması gerek. Akademi invite kısıtlama özelliği gelmeli.
- Zerk kullanımı için kısıtlamalar gelmeli. Bellli bölgelerde kapatmak, komple kapatmak veya cooldown gibi.
- Teleport'a delay gelmeli. Bu sistem kervan yollarında işe yarar.
Not: Hepsi şahri fikrimdir. Kesin yapın mantığı ile konuşmuyorum. Yapılması bir çok müşterinin işine yarayacaktır. Filteri başarılı buldum. Aklımda geldikçe yazarım. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Uzun zamandır burada değildim. En yakın zaman'da kullanmak için sabırsızlanıyorum. :up:
Yok daha neler :angry:Kanka ben seni öldün sanıyodum :beer
Çocukluğuma döndüm senin profil fotonu ve aşağıdaki fotoğrafı görünce.Vay beÇay demlesin bence önemli olan yapılmayanı yapmak :'(