Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu linkten sağ taraftan free kısmından indirip hem system dosyalarının olduğu yere hemde silkroad ve bot klasörünün içine at garanti olsun.
Sonucu yazarsın ona göre bakarız.
buyur bir görüş belki çözmüştür.
Ben w7-8-10 da kullandım hiç bir problem yaşamadım. Aynı türden sorun bu arkadaş da vardı format atıp tekrar deneyecekti ne yaptı bilmiyorum.
https://www.maxigamerz.com/f386/mbot-v1-12b-mbot-update-sorunu-cozum-vsro-files-241764/
Vermiş olduğum link'te login sorunun çözümü varmı fakat sende DLL hatası var sanırım. Birde vermiş olduğu DLL yi indirip C/Windows/System32 nin içine atıp bir restart at bakalım nasıl olucak...
Bu arada yapmış olduğumuz crackte joysro mbot gerek kalmadı linki kontrol etmen yeterli olacaktır...