cubukkraker
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 18 Mar 2014
- Puanı
- 0
herkese iyi günler arkadaşlar ben 2005-2007 yılları arasında isro Rome serverında oynamıştım o yılları hatırlayanlar var mı bilmem 2005 te ilk okul 8. sınıfa gidiyordum okuldan kaçıp sürekli char kasıyorduk o zamanlar gördüğüm en yüksek lw 41 idi tr_ahmedim diye bir charım vardı ( GenelTepki : isme bak ya ) o charı 30lw e kadar mı ne kasmıştım daha sonra liseye geçtim yine Rome serverından WOGEL2758 nickli charı satın almıştım bir süre takıldım onla avrupa geldikten 1.5 ay kadar sonra oyunu bırakmıştım çünkü evimde o zamanlar bir bilgisayarım yoktu ve internet cafede kasmak tam manasıyla bir eziyetti.. yıllar geçti şimdi universite 3. sınıfım ama o eski günleri hep özlüyorum Silkroad gerçek bir efsaneydi oyunda avrupa ırkı olması beni çok soğutmuştu bu yüzden hep private serverlarda takıldım.. CuBuK_KraKeR nicki ile belki tanıyanlar görenleriniz vardır . Bir arkadaşım Cetus serverından 120 lw wizz char char almış çok ısrar ediyor oyuna başlamam için.. ne dersiniz sıfırdan yeni bir silkroad online macerasına atılmalı mıyım? yoksa değmez mi ?