İNDİR : Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
DEMO : Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
-------------------------
Ayarlar.php'deki açıklamalara göre düzenlemeniz gereken yerleri düzenleyin ! (Site, oyun, admin şifre vs vs)
Site Veri Tabanı Oluşturma :
NOT: ban yazan yerlere market yazınız.
DEMO : Link kırık olduğu için konu kilit.Güncel linkleri ve VirusTotal Sonucunu Ö.M yoluyla bana yollarsan konunun kilidini tekrar açarım@WILDGUARD
-------------------------
Ayarlar.php'deki açıklamalara göre düzenlemeniz gereken yerleri düzenleyin ! (Site, oyun, admin şifre vs vs)
Site Veri Tabanı Oluşturma :
NOT: ban yazan yerlere market yazınız.
PHP- Kodu:
$host = "localhost"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Hostun Mysql'i | (Genellikle localhost'dur)
$hostuser = "bruisemt2_market"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Hostun Mysql'inin Kullanıcı Adı
$hostsifre = "anahtar96"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Hostun Mysql'inin Şifresi
$hostdb = "bruisemt2_market"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Mysql Veritabanı
YUKARIDAKİ PHP KODU HAMACHİLER İÇİNDİR.GEREKLİ YERE EKLENDİĞİNDE SORUNSUZ ÇALIŞIR.$hostuser = "bruisemt2_market"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Hostun Mysql'inin Kullanıcı Adı
$hostsifre = "anahtar96"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Hostun Mysql'inin Şifresi
$hostdb = "bruisemt2_market"; //Item-Shopunuzu Kurduğunuz Mysql Veritabanı
Moderatörün son düzenlenenleri: