Merhaba..
Bildiğimiz gibi Microsoft Cop. Casus adamlarımızı bilgisayarımıza yerleştirdi.:jil: Ve bu kişiler Host ile bağlantı kurarak İletişime geçiyor ;
Pc de ne yaptığımı Özellikle id.Pw herşeyimizi biliyorlar.Bu konuyu o yüzden buraya açtım.Bu casuslar CmD ye entegrelenmiş. Şimdi ben Bu casus tan nasıl kurtula bileceğimizi resimlerle açıklayacağım.
1-Başlat > Çalıştır(Run) > Cmd yazalım.
2-Önümüze siyah bir dos programı çıkacaktır.
3-Buraya Net User yazıp (Aralarında Bir boşluk) Enterliyelim.
4-Şimdi Karşınıza kullanıcı listesi çıkacak.
Önce ;
5-Eğer burada Mİicrosoft Asistants Support_388945a0 var ise Bilgisayarınızda bir casus var.
6- Panik yapmadan bundan kurtulacağız.
7- Dos ekranında şöyle yazacağız ; Net User Support_388945a0 /delete yazacağız ve silenecek.
Sonra ;
Ve ajanlardan daha kurtulmadık.
Başlat > Çalıştır(Run) yazıp şu kodları ekliyoruz :
regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll
ister ayrı ayrı ister aynanda (aynanda olması daha iyi)
şimdi ajanlardan kurtulduk.
Bildiğimiz gibi Microsoft Cop. Casus adamlarımızı bilgisayarımıza yerleştirdi.:jil: Ve bu kişiler Host ile bağlantı kurarak İletişime geçiyor ;
Pc de ne yaptığımı Özellikle id.Pw herşeyimizi biliyorlar.Bu konuyu o yüzden buraya açtım.Bu casuslar CmD ye entegrelenmiş. Şimdi ben Bu casus tan nasıl kurtula bileceğimizi resimlerle açıklayacağım.
1-Başlat > Çalıştır(Run) > Cmd yazalım.
2-Önümüze siyah bir dos programı çıkacaktır.
3-Buraya Net User yazıp (Aralarında Bir boşluk) Enterliyelim.
4-Şimdi Karşınıza kullanıcı listesi çıkacak.
Önce ;
5-Eğer burada Mİicrosoft Asistants Support_388945a0 var ise Bilgisayarınızda bir casus var.
6- Panik yapmadan bundan kurtulacağız.
7- Dos ekranında şöyle yazacağız ; Net User Support_388945a0 /delete yazacağız ve silenecek.
Sonra ;
Ve ajanlardan daha kurtulmadık.
Başlat > Çalıştır(Run) yazıp şu kodları ekliyoruz :
regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll
ister ayrı ayrı ister aynanda (aynanda olması daha iyi)
şimdi ajanlardan kurtulduk.
Son düzenleme: