Rünler ve Kabiliyetler
9x Gelişmiş Büyü Nüfuzu Damgası
9x Gelişmiş Zırh Mührü
9x Gelişmiş Büyü Direnci Nişanı
3x Gelişmiş Yetenek Gücü Cevheri
İtemler
Başlangıç olarak "Doran Yüzüğü" ile başlıyoruz.
Doran yüzüğünden sonra ilk çıkacağımız itemi karşımızdaki şampiyona göre belirliyoruz. Eğer karşımızda ap (yetenek gücü) kasan bir şampiyon varsa, öncelikle büyü direnci özelliğinden dolayı bizi koridorda rahatlatacak olan "Athene'nin Lanetli Kadehi" ni çıkıyoruz.
Diğer bir ihtimal ise karşımızda ad (saldırı gücü) kasan bir şampiyonun bulunması. (Yasuo gibi) Bu durumda ilk olarak "Ölüm Ateşi Pençesi" ni çıkıyoruz.
Yetenekler ve Büyüler
Orta koridorda Lulu oynarken büyü olarak "Tutuştur" ve "Sıçra" kullanıyoruz.
Öncelikle dost şampiyonlara ve kendimize kalkan veren kullanılan şampiyon düşman ise pasifimizi düşmana yönlendiren, E skilimizi açıyoruz. 2. levelde Lulu'nun saldırı skili olan Q skilimizi açıyoruz. 3. levelde kendinizi güvende hissediyorsanız, Q skilini yükseltebilirsiniz. Ama eğer karşınızdaki şampiyon sizi zorlayan bir şampiyon ise kolay kaçış ve karşıdakini susturmak için W skilini açabilirsiniz. Ben W açmayı tercih ediyorum. 4 ve 5. levellerde Q skilini yükseltiyoruz 6'da ultimizi açıyoruz. 7'de E skilimizi yükseltiyoruz. 8 ve 9 da Q'ya vererek Q skilimizi fullüyoruz. Daha sonra 10'da E skiline 11'de ultiye veriyoruz. 12 ve 13'de E skiline vererek E skilini de fullüyoruz. Geri kalan tüm skillerimizi 16 levelde ultiye vermemiz dışında W skiline veriyoruz.
Kişisel Öneriler
Lulu skill kombinasyonunu rahat kullanabilen şampiyonlardan bir tanesi. Size kendim de kullandığım çok da popüler olan bir kombinasyonu söylüyorum. Koridorunuzda karşınızdakini dürtmek için önce "E" ondan hemen sonra "Q" skilinizi kullanırsanız kısa sürede karşınızdaki şampiyonu ya pasif hale getirebilir ya da öldürebilirsiniz. Eğer karşınızdaki şampiyon hızlı hareket edip üzerinize atılabilen bir şampiyon ise. E,Q kombinasyonu sırasında üzerinize atıldığında W skilini kullanarak karşıdaki şampiyonu sustuyoruz. Daha sonra o sürede normal saldırı yapıp ve ya eğer canınız çok azaldıysa ultinizi kullanıp tekrar E, Q kombinasyonunu kullanıyoruz. Bir öneri daha; ultinizi erken kullanmamaya özen gösterin çünkü Lulu ultisi kritik anlarda hayat kurtaran bir ultidir canınız çok az kaldığında bile kullanıldığında işleri tam tersine yani sizin lehinize çevirebilir. Ama eğer erken kullanırsanız size pek bir yararı olmaz.
Rehberde gösterdiğim kabiliyet rün ve itemlerle attığım bir maç
Son düzenleme: