Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zevklidir meretBu iş gerçekten çok zevkli birşeye benziyor ha.Öğrenirsem hobi olarak yapıcam ileride
O da bir şey mi ?
http://www.youtube.com/user/PewDiePie
Ben abone sayısını bir oturtayım da ondan sonra izlenme olayı kolay abone kesin izleyici demek Yüklediğin videonun izlenmeme kaygısı olmaması demek
Allah yürü ya kulum demiş Ya ne güzel bir duygudur video çek at doktorlardan felan çok para kazan.Öyle para kazancam ben ohoo mahallede aç ne insan ne hayvan kalır
Ben abone sayısını bir oturtayım da ondan sonra izlenme olayı kolay abone kesin izleyici demek Yüklediğin videonun izlenmeme kaygısı olmaması demek
Ne telif hakkı asıl orijinal video böyle oluyor işte Yeter ki telif hakkı bulunan müzik falan koyma videonun arkasına müzik koyacaksan illa telifsiz koy ya da kendin yap İntrodaki müziği ben yaptım mesela
O zaman önümüzdeki yaz tatilinde bende başlıyorum Günlük 4-5 video atarım.Bu oyunları çekip yorumlayıp koymak telif hakkı felan yok demi?
Ne telif hakkı asıl orijinal video böyle oluyor işte Yeter ki telif hakkı bulunan müzik falan koyma videonun arkasına müzik koyacaksan illa telifsiz koy ya da kendin yap İntrodaki müziği ben yaptım mesela
Başta zorlanacaksın ne konuşacağını bilemeyeceksin de 1-2 bölüm sonra oturacak o şakır şakır konuşursun Günde 4 video koyarsın da bir süre sonra sıkılırsın yorar yani
Yok müziksiz daha güzel oluyor zaten.İllede müzik koyucaksam bi enstrüman aleti alır öğrenir onunla yaparımda zaten gerek yok müziğe Hmm peki günde 4 video ekleyebilirmiyim sence çok zaman alırmı? Zaten para bile gelmese ne bileyim izlenme,abone artınca insan mutlu olur ister istemez Birde bunları yapmak çok zor değil demi
Başta zorlanacaksın ne konuşacağını bilemeyeceksin de 1-2 bölüm sonra oturacak o şakır şakır konuşursun Günde 4 video koyarsın da bir süre sonra sıkılırsın yorar yani
Bu nasıl bir oyundur ne anlıyorsunuz ki Nasıl kasıyor pc onuda anlamadım