Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fraps ile çekiyorum çektiğim programla alakalı değil video kalitesi benim yüklemem ile alakalı ben 480p yüklüyorum 1080p yüklemeye kalkarsam günlerimi alır.Camtasia Studio 7 ile çek emre kalite morting gibi birşey
Camtasia'yı da kullanıyorum ama değişen bir şey yok inan ki hd video illaki zaman alıyor. Benim 480p yaptığım video 380Mb olurken 1080p yaparsam 1,5Gb oluyor.camtasia ile sen yükle boyutu düşürebiliyorsun ztn hem hd hem düşük boyut daha iyi
Bilmem Kim anlatıyor acaba ?Kim anlatıyo ya bunu çok iyi Nasıl oynanır falan bilmiyorum ama çok zevkli geldi izlemesi
Bilmem Kim anlatıyor acaba ?
Kaç dakikanı alıyor bu videoları yüklemek?Fraps ile çekiyorum çektiğim programla alakalı değil video kalitesi benim yüklemem ile alakalı ben 480p yüklüyorum 1080p yüklemeye kalkarsam günlerimi alır.
20 dakikalık 480p bir video için ortalama 2 saat gidiyor.
Kaç dakikanı alıyor bu videoları yüklemek?
Username'yi salla kafana göre şifre istemiyor.Konuyla alakasız olucak ama bir şeyler sormam lazım
Kullanıcı adımızı nasıl belirliyoruz? Kaydolurken kullanıcı adıyla ilgili bir şey görmedim.
Browserden oynarken e-mail ile giriş yapıyorum oluyor ama indirip launcherden girerken username soruyor ne yazıyoz oraya?
Not: valla kafam karıştı