JokerKingSize
Daimi Üye
Arkadaşlar benim yaş 18.Uzun süredir motor almayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum.Daha önce bir motor tecrübem yok ama scooter kullanabiliyorum.Aklımda Honda cbr 125 var.Ve bir diğer kafama takılan sorun ise sıfır motor mu alsam ikinci el şöyle temiz 3.000,5.000 km lik bir motor mu alsam.Yani uzun lafın kısası motor alacağım.Fakat kafamdaki sorunlar bu şekilde.Şunu da belirteyim oturduğum yerde boş bir alan var ve tecrübesiz kişiler orada araba,motor vs. çalışabiliyor.Yani motoru alınca kullanmayı öğrenmeden trafiğe çıkmam.
Şuan peşin para olarak 3.000 3.500 tl gibi para var elimde.Sıfır yani gidip Honda bayisinden almaya kalksam sanırım sadece kredi kartına taksit oluyor ve bende kredi kartı yok.Peşin ikinci el almaya kalksam 3.500 tl yetersiz kalıyor.Veya sizin önerebileceğiniz güzel 3.00,3.500 tl civarında alabileceğim sıfır veya ikinci el motor var mı? :S
Lütfen bu sorunlardan anlayan tecrübeli arkadaşlar lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.:rbk:
Şuan peşin para olarak 3.000 3.500 tl gibi para var elimde.Sıfır yani gidip Honda bayisinden almaya kalksam sanırım sadece kredi kartına taksit oluyor ve bende kredi kartı yok.Peşin ikinci el almaya kalksam 3.500 tl yetersiz kalıyor.Veya sizin önerebileceğiniz güzel 3.00,3.500 tl civarında alabileceğim sıfır veya ikinci el motor var mı? :S
Lütfen bu sorunlardan anlayan tecrübeli arkadaşlar lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.:rbk:
Son düzenleme: