Karalıyorsun demedim zaten, yanlış yorum yapıyorsun farkında olmadan. Valla tüm bu işlemlerin diskle alakası yok ise hepsi sadece ramden yiyorsa o zaman diske ihtiyacımız yok. Bu konuda yaptığın yorum kısmen doğru kısmen yanlış. Oyunlardaki introlar, geçişler, animasyonlar vs hep distek okunur ki hepsini yeni açtım hepside başlangıç sahnelerindeki introlardaydı. Ayrıca dosya koplama kurma vb durumlarda da herhangi bir sorun yaşamadım istiyorsan onları da yapıp ss atayım. Hatta buyur çok bahsettiğin GTA'nın normal bir sata 3 diskten Samsung EVO ya kopyalanışı, %20 nin üzerine çıkmıyor ki bence bu da son derece normal bir değer :
Yazılım güncellemesi zırt pırt yapılacak birşey değildir, birşey stabil çalışıyorsa kurcalamayacaksın. Yazılım manyağı olmayın iyice. Durumu telefonlara çevirmek bu resmen. Çoğu kişi bazı telefonları geç güncelleme alıyor diye yerden yere vuruyor, sanki güncellemede telefon uzaya çıkacak özelliklere sahip olacakta onun hevesini yaşıyorlar. Ufak tefek farkların dışında telefonlarda hiç birşey değişmiyor. Disklerde ise zaten uyumlu ise başka bir durum yok. Windows 10 ile kullanıyorum bu diski ve herhangi bir uyumsuzluk sorunu ile karşılaşmadım. Samsung servisinin ne dediği önemli değil, ordakilerin çoğunun olan bitenden haberi bile yok.
Ne diye ürün yücelteyim yahu bana para mı verecekler ? Ki para verseler dahi böyle birşey yapmam. Ben sana gördüğümü olanı biteni anlatıyorum. Neden yalan dolan konuşup insanları yanıltayım veya kandırayım ki en nefret ettiğim şeydir insanları yanıltmak. Eğer birşey hakkında bilgim yoksa bilmiyorum derim geçerim ki yanlış bilgi verip yanıltmayayım. Bu konularda oldukça hassasımdır.
Olayın Samsung veya başka bir durum ile ilgisi yok. Benim vurguladığım ve değindiğim nokta şu "
Her markanın arızalı birkaç ürünü veya bir serisinin tamamında arıza veya sorun olma durumu olabilir ve bu sana veya çevrende birilerine dek gelmiş olabilir. Ancak bu o markanın o ürünlerinin tümünün sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Tümü sorunlu olsa ben de sorun yaşardım."
Bu yorumumu istisnasız a dan z ye her marka için yaparım, konunun bizzat Samsung markası veya onlara olan sempatim ile ilgisi yok, ki ben körü körüne marka bağımlılığı yapacak yaşı çoktan geçtim ve tecrübeyide edindim. Benim işime hangi marka geliyorsa onu kullanırım. Ne diye durduk yere marka fanlığı yapıp elalemi savunayım boş yere.