XnCN
Banlanmış Üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum
Aynısını yaptım.
Aynısını yaptım.
Utanıp geliceklerPS MASTER burdamı acab
yoksa yerin dibindemi
Ne yaptın şimdi laf mı soktun bana kalbim kırıldı bak.
Cin ali version 1.2.1
PS MASTER burdamı acab
yoksa yerin dibindemi
En saçma karşılaştırma.. ps master lar bu adamın yarısı kadar dahi kullanabilse emin ol burada olmazlar.
Güzel tespit. Burada ki PS Master arkadaşların hiç biri profesyonel olarak ilgilenmiyor bununla. Sadece logo veya banner işlerinde, netten öğrendikleri derslerle, yardımcı olmaya çalışıyorlar. Fazla üstlerine gitmemek lazım.
Bir tek Moom var şuanda işe yarayan. Eskiden photoshopla ilgileniyordu sadece, sonra 3dsmax geçti. Sonra bir açıldı bir garip oldu ama iyi çocuk. En azından hayal gücü var, bende olmayan yetenek...
Yapma Allah aşkına ya Adam her nesneyi resme öyle yediriyorki renklendirme gölgelendirme resim içinde gerçekçilik inanılmaz,birde uzun süre kullanmasının etkisiyle renkleri çözmüş (buraya nasıl bir renk katarsam daha gerçekçi görünmesini sağlarım tarzında).Tuhaf gelicek size ama gerçekten aklını kullanabilen bir insan olman gerekiyor bu işte he tabi birazda hayal gücü
Bence bu adamla bizim aramızdaki tek fark hayal gücü bu amerikalılarda hayal gücü üç harfli gibi ortasında o var
PS nin tüm araçlarını kullanmayı bilen bunları yapar. O Adamla Aramızdaki Tek Eksik Hayal Gücü ve En Büyük Kaybımızda Bu Bence
Hayal gücü kursu felan olsa fena olmaz
Yapma Allah aşkına ya Adam her nesneyi resme öyle yediriyorki renklendirme gölgelendirme resim içinde gerçekçilik inanılmaz,birde uzun süre kullanmasının etkisiyle renkleri çözmüş (buraya nasıl bir renk katarsam daha gerçekçi görünmesini sağlarım tarzında).Tuhaf gelicek size ama gerçekten aklını kullanabilen bir insan olman gerekiyor bu işte he tabi birazda hayal gücü