Arkadaşlar, zamanında bir kanal açmıştım ve kanal Hande Yener içerikli bir kanaldı. O zamanlar 100 abonesi vardı, yoktu (bak duygulandım şimdi). Maxigame platformunun da bende yeri ayrıdır. Zamanında kanalı buradan da tanıtmışlığım vardır. Hatırlayanına da vardır veya yoktur. Zamanında kanala birçok müzik, röportaj ekliyordum ve şöyle bir düşüncem oluyordu; nasıl olsa ileride değerlenir, sen ekle Sezer. Tabi o zamanlar youtube da hemen telif yiyip videonun kaldırılma durumu yoktu. 1 günde 3 albüm playlisti paylaştığım olmuştu. Velhasıl kelâm, buradan görüp de destek olanınız olduysa da bizzat teşekkür ederim. Geçenlerde de gireyim dedim ve kanalın durumu artık bu şelilde:
Burada paylaşmamın nedeni ise sevinçimi, mutluluğumu sizlerle paylaşmak istediğimdendir. Tabi yanda da gördüğünüz gibi kendi kişisel hesabıma abone olmasam olmazdı.
Burada paylaşmamın nedeni ise sevinçimi, mutluluğumu sizlerle paylaşmak istediğimdendir. Tabi yanda da gördüğünüz gibi kendi kişisel hesabıma abone olmasam olmazdı.